Tarih: 07.09.2024 11:26

Bursa'da kontrolden çıkan minibüs dereye uçtu

Facebook Twitter Linked-in

Bursa’nın Kestel ilçesinde kontrolden çıkan bir servis minibüsü dereye uçtu. Kaza anı, başka bir aracın kamerası ve HTS kameraları tarafından anbean kaydedildi. Kaza, Kestel’in Vanimehmet Mahallesi Çataltepe Yolu üzerinde meydana geldi. Yusuf A. (40) idaresindeki 16 SYZ 31 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Mandıras Deresi’ne uçtu.

Kaza sonrası bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, dere içerisinde yaralı halde bulunan Yusuf A.'yı kurtarma operasyonuyla bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık ekipleri, yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan muayenede, Yusuf A.’nın vücudunda çeşitli kırıkların olduğu, ancak sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazanın acı bir tesadüf olduğu belirlendi. Yusuf A.’nın 10 ay önce aynı bölgede, 23 yaşındaki oğlu Selçuk Aktaş’ın kullandığı aracın zeytinlik alana uçarak hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Minibüsün dereye uçtuğu anlar, bir diğer aracın kamerasında ve HTS kameralarında saniye saniye görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —