BURSA’DA MİNİK ÖĞRENCİLER SOSYAL MESAFE KURALLARINI İŞARET DİLİYLE ANLATTI

Bursa’da öğrenciler ‘’Keyifli Okul Atölyem’’ eTwinning Projesi kapsamında hazırladıkları kamu spotuyla ne kadar duyarlı olduklarını gösterdiler.

EĞİTİM 4.03.2021 12:39:00 0
BURSA’DA MİNİK ÖĞRENCİLER SOSYAL MESAFE KURALLARINI İŞARET DİLİYLE ANLATTI

Minik öğrenciler hazırladıkları kamu spotunda sosyal mesafe kurallarını işaret diliyle anlattılar. 

Bursa’da minik öğrenciler ‘İşaret Dili ile Sosyal Mesafe Kuralları’’ konusunda kamu spotu hazırladı. eTwinning Projesi  ‘’Keyifli Okul Atölyem’’ kapsamında hazırlanan kamu spotunda görev alan Yıldırım ve İnegöllü öğrenciler, sosyal mesafe kurallarını işaret diliyle anlattılar. ‘’Keyifli Okul Atölyem ’’ kapsamında öğrencilerin ‘İşaret Dili ile Sosyal Mesafe Kuralları’’ kamu spotu çekimleri, Yıldırım ve İnegöl İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri ile Yıldırım ve İnegöl Belediyelerinin iş birliğinde gerçekleştirildi. Projede Yıldırım’dan Maltepe Anaokulu ile Ahmet Hamdi Tanpınar ve Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulları yer alırken; İnegöl’den ise İnegöl İlkokulu bulunuyor. Öğrenciler tarafından hazırlanan kamu spotlarına Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğünün http://bursa.meb.gov.tr adresli web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

Minik Öğrenciler ‘Keyifli Okul Atölyem’ Projesi İle Geleceğe Hazırlanıyor

Keyifli Okul Atölyem eTwinning Projesi kapsamında 32 il, 142 ortak ve Azerbaycan’dan katılan okullar da dâhil, yaklaşık 3 bin ilkokul öğrencisi, çeşitli sanat atölyelerinde Kodlama, Drama, Müzik, Zeka Oyunları, Taş Boyama, İngilizce Atölyesi, Beden Perküsyon, Temassız Oyunlar, Pandomim gibi faaliyetlerle geleceğe hazırlanıyor.

“Keyifli Okul Atölyem” eTwinning projesi, birçok değerler dizisini içerisinde barındıran disiplinler arası modelleme yöntemlerinin kullanılacağını göstermek, anlaşılır kılmak, örnek teşkil etmek, sınırları belli olan ön bulguları harekete geçirmek gibi paradigmaları bireylerin ilgi yetenek ve el becerileriyle sentezleyen bir öğrenme alanının oluşturulması planlanıyor.  Böylece öğrencilere 2023 Eğitim Vizyonu ışığında çağın gerektirdiği becerilere sahip, bilime meraklı, analitik düşünebilen ve problem çözme becerisi gelişmiş, ahlaklı ve duyarlı bireyler yetiştirmek hedefleniyor.

Durdona cinayetinde zanlının ifadesi ortaya çıktı

Osmangazi Yenibağlar’a 29’uncu OSMEK kurs merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin önünde yeni kapılar açılıyor

Hamzabey, doğa ve tarihle yeniden canlanıyor

Servis kazasında hayatını kaybeden memur son yolculuğuna uğurlandı

Basın İlan Kurumu'ndan basın kuruluşlarına can suyu!

Bursaspor, Arnavutköy deplasmanına hazır

Bursa’da inşaat faciası: 1 işçi hayatını kaybetti

Kadın emeğine Yıldırım’dan güçlü destek

Özgür Özel’den kreş iddialarına net yanıt: Olumsuzluk yok

Yolun karşısına geçerken can verdi

Kazara ateş alan tabanca 18 yaşındaki genci hayattan kopardı

Bursa, B40 Balkan Şehirleri Ağı’na katıldı

680 yıllık Devdâhlığın son ustası Bursa’da yaşıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ödül almıştı..

İstanbul’da yasadışı bahis vurgunu: 600 milyon tl!

Dağ ilçelerine yatırım yağacak!

Yenişehir Kirazlıyayla'da çevre alarmı

DMM, Ermenistan'a yardım yapılacağı iddialarını yalanladı

Osmangazi'de dirençli kentler konuşuldu

Bursa’da Ralli Kros sporcusu Orkun Turgut hayatını kaybetti

Fabrikanın altıncı hissi: Geleceği öngören akıllı fabrikalar

İşte yeni Kocayayla!

Yıldırımlılar tiyatroda buluştu

Atlas Çağlayan'ın ailesine savcılık tarafından koruma talep edildi

Bursa’da uyuşturucuya karşı eğitim

İnegöl Belediyesi çözüm merkezi’nden 260 bin çağrıya yanıt

İnegöl’de iş kazası: 1 işçi ağır yaralı

Bakan Şimşek: Enflasyon düşüş eğilimini sürdürüyor

Özgür Özel ile Arıkan Ankara’da bir araya geldi

Bursaspor’dan taraftara uyarı: Dolandırıcılara dikkat

Yükleniyor