BURSA’DA MİNİK ÖĞRENCİLER SOSYAL MESAFE KURALLARINI İŞARET DİLİYLE ANLATTI

Bursa’da öğrenciler ‘’Keyifli Okul Atölyem’’ eTwinning Projesi kapsamında hazırladıkları kamu spotuyla ne kadar duyarlı olduklarını gösterdiler.

EĞİTİM 4.03.2021 12:39:00 0
BURSA’DA MİNİK ÖĞRENCİLER SOSYAL MESAFE KURALLARINI İŞARET DİLİYLE ANLATTI

Minik öğrenciler hazırladıkları kamu spotunda sosyal mesafe kurallarını işaret diliyle anlattılar. 

Bursa’da minik öğrenciler ‘İşaret Dili ile Sosyal Mesafe Kuralları’’ konusunda kamu spotu hazırladı. eTwinning Projesi  ‘’Keyifli Okul Atölyem’’ kapsamında hazırlanan kamu spotunda görev alan Yıldırım ve İnegöllü öğrenciler, sosyal mesafe kurallarını işaret diliyle anlattılar. ‘’Keyifli Okul Atölyem ’’ kapsamında öğrencilerin ‘İşaret Dili ile Sosyal Mesafe Kuralları’’ kamu spotu çekimleri, Yıldırım ve İnegöl İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri ile Yıldırım ve İnegöl Belediyelerinin iş birliğinde gerçekleştirildi. Projede Yıldırım’dan Maltepe Anaokulu ile Ahmet Hamdi Tanpınar ve Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulları yer alırken; İnegöl’den ise İnegöl İlkokulu bulunuyor. Öğrenciler tarafından hazırlanan kamu spotlarına Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğünün http://bursa.meb.gov.tr adresli web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

Minik Öğrenciler ‘Keyifli Okul Atölyem’ Projesi İle Geleceğe Hazırlanıyor

Keyifli Okul Atölyem eTwinning Projesi kapsamında 32 il, 142 ortak ve Azerbaycan’dan katılan okullar da dâhil, yaklaşık 3 bin ilkokul öğrencisi, çeşitli sanat atölyelerinde Kodlama, Drama, Müzik, Zeka Oyunları, Taş Boyama, İngilizce Atölyesi, Beden Perküsyon, Temassız Oyunlar, Pandomim gibi faaliyetlerle geleceğe hazırlanıyor.

“Keyifli Okul Atölyem” eTwinning projesi, birçok değerler dizisini içerisinde barındıran disiplinler arası modelleme yöntemlerinin kullanılacağını göstermek, anlaşılır kılmak, örnek teşkil etmek, sınırları belli olan ön bulguları harekete geçirmek gibi paradigmaları bireylerin ilgi yetenek ve el becerileriyle sentezleyen bir öğrenme alanının oluşturulması planlanıyor.  Böylece öğrencilere 2023 Eğitim Vizyonu ışığında çağın gerektirdiği becerilere sahip, bilime meraklı, analitik düşünebilen ve problem çözme becerisi gelişmiş, ahlaklı ve duyarlı bireyler yetiştirmek hedefleniyor.

IBAN mağdurlarından TCK 158 için uzlaşma çağrısı

5 günlük bebeği darp eden hemşireye yakalama kararı

Orban’dan Zelenskiy’e Davos tepkisi

Bakan Yerlikaya’dan güvenlik başlıkları masada

Balkan Barış Platformu İstanbul’da toplandı

Başkan Bozbey'den su çağrısı

Kaçış hazırlığındaki FETÖ şüphelileri yakayı ele verdi

Oktay Yılmaz: Sürdürülebilir su yönetimi Bursa'nın önceliği

MHP’nin 2 numarasından erken seçim için tarih

Davut Gürkan: "İyi ki AK Parti var, İyi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var"

Harmancık’ta kafa kafaya çarpışma: 1’i ağır 3 yaralı

İnegöl’de forklift kazası can aldı

MHP'li Büyükataman: Terörsüz Türkiye siyasi tercih değil milli meseledir

Altın firmasından kaza açıklaması: Sabotaj yok

BBBUS hattı Havaist’e devredildi!

Borsa'da tarihi rekor: Bist 100 endeksi 13.000 puanı aştı

Marmarabirlik’ten üreticisine 860 milyon tl ödeme

İstanbulda'da 2 İETT otobüsü kafa kafaya çarpıştı

Orhangazi’de aranan 7 hükümlü yakalandı

Burdur’da yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı

Bursa’nın dahil olduğu siber operasyonda 68 şüpheli tutuklandı

İnegöl’de israfa karşı atıksız sofra

Osmangazi’de okuma ve tasarım buluştu

İnegöl’de 9 kaçak göçmen yakalandı

Bursa'da kentsel dönüşüm dönemi

Bakan Göktaş: Sosyal medya düzenlemesi oldukça önemli

Hakan Fidan Gazze Barış Kurulu belgesini imzaladı

Numan Kurtulmuş: Soykırımın hesabı sorulmadan insanlığa huzur yok

Sadettin Saran’ın aylık geliri ortaya çıktı

Bursa'da müstakil ev alev alev yandı

Yükleniyor