Bursa'da otoyolda yangın: Otobüs alevlere teslim oldu

Bursa'da İstanbul-İzmir otoyolunda seyreden bir yolcu otobüsünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Bursa
BURSA HABER 9.04.2024 09:37:00 0

Bursa'da İstanbul-İzmir otoyolunda seyreden bir yolcu otobüsünde çıkan yangın, hızlı müdahaleyle kontrol altına alındı. Kocaeli'den Bergama'ya seyahat eden Mürsel Duran yönetimindeki 41 ACR 055 plakalı otobüs, Orhangazi Tüneli girişinde belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı.

Olayın hemen ardından bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı ve yangına müdahale etti. Alevler tüm otobüsü sardığı için yangın söndürme çalışmaları yoğun bir şekilde gerçekleştirildi. Yangının ardından, 39 yolcu hızla otobüsten tahliye edildi. Dumanlardan etkilenen 3 yolcuya ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından müdahale edildi.

Otobüs kullanılamaz hale gelirken, otoyolda trafik de aksadı. Yolun kapanmasıyla birlikte, otobüsün kaldırılması için çalışmalar başlatıldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.