BURSA’DA TECRÜBE BİRLİK RUHUYLA BULUŞTU

DAHA GÜZEL BURSA, DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE

BURSA HABER 13.01.2021 14:38:00 0
BURSA’DA TECRÜBE BİRLİK RUHUYLA BULUŞTU

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Önceki Dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Önceki Dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Adalet Bakan Yardımcısı ve Önceki Dönem Milletvekili Zekeriya Birkan, Önceki Dönem Milletvekilleri Hüseyin Şahin, İsmet Su, Önder Matlı, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Bennur Karaburun, Mehmet Tunçak, Mehmet Emin Tutan, Hayrettin Çakmak, Sedat Kızılcıklı, Şevket Orhan, Faruk Anbarcıoğlu, Zafer Hıdıroğlu, Abdülmecit Alp, Önceki Dönem İl Başkanları Ayhan Salman, Cemalettin Torun, Nagip Vardar, Sedat Yalçın ve Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katıldığı istişare toplantısında bir araya geldiler.

Önceki dönemlerde görev yapan Milletvekillerinden ve İl Başkanlarından Bursa’ya yapılan yatırımlarla ilgili görüş ve önerileri alındı. Üretimin, sanayinin, turizm ve tarımın başkenti Bursa’nın vizyon projelerinin konuşulduğu toplantıda fikir alışverişinde bulundular.

DAHA GÜZEL BURSA, DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE

Toplantılara ev sahipliği yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti'de istişarenin esas olduğunu vurgu yaparak, “Kadim Şehir Bursamız için yapacağımız çalışmalarımızı değerlendirdik. AK Parti, Türkiye için milletin köklerini, geleceğe taşıyan bir büyük dava hareketidir. Bizler, her zaman şehrimize emek veren, katkıda bulunan değerli büyüklerimizin tecrübelerinden istifade ederiz. Milletimizin gönlündeki yerimiz ve bizlerden beklentileri doğrultusunda 3 milyon 56 bin hemşerimizin mutluluğu ve huzuru için çalışıyoruz. Çocuklarımıza, torunlarımıza bırakmak istediğimiz daha güzel bir Bursa, daha güçlü bir Türkiye var. Bursa, teknolojisi ve sanayisiyle güvenle büyüyor. Biliyoruz ki Bursa büyürse Türkiye büyür. AK Parti'de eski diye bir kavram yoktur. Partimizde sadece görev değişikliği olur. Bizler ise bu millete hizmet etmekle görevliyiz. Partimize, milletimize ve şehrimize bu güne kadar hizmet eden tüm dava büyüklerimize teşekkür ederim” dedi.  

Bursa Emniyeti’nden yılbaşı için önemli iletişim listesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: Ekonomide olumlu sonuçları görüyoruz

Cevdet Yılmaz: 2026'da programımızı kararlılıkla uygulayacağız

Başkan Erkan Aydın yılın son nikahını kıydı

Devlet Bahçeli: DEAŞ'ın kanlı provokasyonları dikkatle takip edilmeli

BTSO seçim süreci ısınıyor

Gazeteci Ercan Akyıldız’ın acı günü

Bursa'da zehir tacirlerine darbe!

Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor

BTSO Başkanı İbrahim Burkay 2030 vizyonunu açıkladı

Başkan Şadi Özdemir’den Nilüfer için 2026 vizyonu

Bursa Valiliği'nden buzlanma ve don uyarısı

Bursa'da genç bir adam köprü altında ölü bulundu

UEDAŞ yeni yıla kesintisiz enerji mesaisiyle giriyor

Bursa Büyükşehir yeni yıla hazır

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 34 tutuklama

Yıldırım'da ulaşım ağı genişliyor

Gıda terörüne 2.7 milyar TL ceza geldi

Mehmet Akif Ersoy adliyeye getirildi: İtirafçı olacak

Başkan Ercan Özel'den yeni yıl mesajı: 2026 Yenişehir'in yılı olacak

Mudanya Üniversitesi YÖK raporunda ilk 10’da

DEAŞ operasyonunda şehit düşen kahraman polislerimize Yalova’da hüzünlü tören

Erden Timur tutuklandı

Bursa'da yılbaşı öncesi sıkı denetim

Bursa'da talaş silosuna düşen işçi hayatını kaybetti

Osmangazi sahnesinde Ağrı Dağı Efsanesi!

Otomobil sulama kanalına düştü: Baba ve 3 çocuk hala aranıyor

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy Yıldırım’da anıldı

İnegöl Belediyespor'dan 3 Türkiye Şampiyonluğu!

Bursaspor’un yeni sağ bekinden ilk açıklamalar

Yükleniyor