BURSA’DA TECRÜBE BİRLİK RUHUYLA BULUŞTU

DAHA GÜZEL BURSA, DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE

BURSA HABER 13.01.2021 14:38:00 0
BURSA’DA TECRÜBE BİRLİK RUHUYLA BULUŞTU

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Önceki Dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Önceki Dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Adalet Bakan Yardımcısı ve Önceki Dönem Milletvekili Zekeriya Birkan, Önceki Dönem Milletvekilleri Hüseyin Şahin, İsmet Su, Önder Matlı, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Bennur Karaburun, Mehmet Tunçak, Mehmet Emin Tutan, Hayrettin Çakmak, Sedat Kızılcıklı, Şevket Orhan, Faruk Anbarcıoğlu, Zafer Hıdıroğlu, Abdülmecit Alp, Önceki Dönem İl Başkanları Ayhan Salman, Cemalettin Torun, Nagip Vardar, Sedat Yalçın ve Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katıldığı istişare toplantısında bir araya geldiler.

Önceki dönemlerde görev yapan Milletvekillerinden ve İl Başkanlarından Bursa’ya yapılan yatırımlarla ilgili görüş ve önerileri alındı. Üretimin, sanayinin, turizm ve tarımın başkenti Bursa’nın vizyon projelerinin konuşulduğu toplantıda fikir alışverişinde bulundular.

DAHA GÜZEL BURSA, DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE

Toplantılara ev sahipliği yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti'de istişarenin esas olduğunu vurgu yaparak, “Kadim Şehir Bursamız için yapacağımız çalışmalarımızı değerlendirdik. AK Parti, Türkiye için milletin köklerini, geleceğe taşıyan bir büyük dava hareketidir. Bizler, her zaman şehrimize emek veren, katkıda bulunan değerli büyüklerimizin tecrübelerinden istifade ederiz. Milletimizin gönlündeki yerimiz ve bizlerden beklentileri doğrultusunda 3 milyon 56 bin hemşerimizin mutluluğu ve huzuru için çalışıyoruz. Çocuklarımıza, torunlarımıza bırakmak istediğimiz daha güzel bir Bursa, daha güçlü bir Türkiye var. Bursa, teknolojisi ve sanayisiyle güvenle büyüyor. Biliyoruz ki Bursa büyürse Türkiye büyür. AK Parti'de eski diye bir kavram yoktur. Partimizde sadece görev değişikliği olur. Bizler ise bu millete hizmet etmekle görevliyiz. Partimize, milletimize ve şehrimize bu güne kadar hizmet eden tüm dava büyüklerimize teşekkür ederim” dedi.  

KIZILELMA Göreve Hazırlanıyor

Nilüfer’de kentsel dönüşüm 2 mahallede başlıyor!

Çorum'da kan donduran cinayet!

MSB: Terörle mücadele ve uluslararası iş birliği sürüyor

Şadi Özdemir kanserle mücadele sürecini anlattı

Buca Belediyesi’ne rüşvet operasyonu: 25 gözaltı

Karaköy sahilinde denizden kadın cesedi çıkarıldı

SGK prim borcu olanlara müjde!

YKS başvuruları yarın başlıyor

Yenişehir’de eko-turizm hamlesi

Bursa'da 800 litre kaçak şarap operasyonu

Başkan Aydın’dan 6 Şubat depremleri için anma mesajı

Bursa'da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü

Büyükşehir’den çiftçiye kaba yem desteği

Yıldırım’da alevler yükseldi, vatandaşlar film gibi izledi!

Demirtaş OSB’de depo alevlere teslim oldu

Bursa’da aranan şahıslar suç aletleriyle yakalandı

MHP’li Feti Yıldız: Umut hakkı konusunda uzlaşı sağlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahire’de Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bir araya geldi

Bursa’da camiler Ramazan’a hazırlanıyor

Genç yaşta veda: Rabia Akyüz son yolculuğuna uğurlandı

Serveti 800 milyar doları aştı!

İnegöl’de okullar arası spor festivali başladı

Anten düzeltmek için çıktığı çatıdan düşen emekli polis memuru hayatını kaybetti

Çalışan anneler için 24 hafta izin geliyor

Vatandaşlık maaşı için yeni dönem: GETAD

Başkan Aydın: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

İnegöl’de servis şoförü ile sürücü birbirine girdi

Yıldırım’da karne şenliği coşkusu

Yenişehir’e Dev Endüstri Bölgesi Geliyor

Yükleniyor