Tarih: 08.05.2018 16:26

BURSA´DAKİ OTOSHOW FUARI KAPILARINI AÇTI

Facebook Twitter Linked-in

BURSA´DA OTOMOBİL TUTKUNLARININ MERAKLA BEKLEDİĞİ OTOSHOW FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI. 6 GÜN SÜRECEK FUARDA FİRMALAR SON MODEL ARAÇLARINI GÖRÜCÜYE ÇIKARDI. FUARIN GÖZDESİ İSE HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE KLASİK OTOMOBİLLERDİ.

Bursa sektördeki son teknoloji araçların sergilendiği OtoShow fuarına bu yıl 10.kez ev sahipliği yapıyor.

Fuar, Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Genel Koordinatörü Hayri Erce, TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve BTSO yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kapılarını ziyaretçilerine açtı.

6 gün sürecek fuar, önde gelen otomobil markaları, SUV, 4x4, pick-up ve ticari araç ile oto aksesuar firmalarına ev sahipliği yapıyor.

Yerli üreticilerin ağırlıklı katılımıyla hazırlanan fuarda, birbirinden şık stantlarda son model araçlar, 68 bin liradan yaklaşık 700 bin liraya kadar değişen fiyatlarla ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

KLASİK VE MODİFİYELİ ARAÇLAR FUARIN GÖZDESİ OLDU

Fuarda, Bursa Klasik Otomobilciler Derneği (BURKOD) tarafından 30 yaş üzeri klasik otomobiller de sergilenirken, en büyük ilgiyi bu araçlar çekti.


/kanal16haber.com/2018-5/8/163528571b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —