Bursaspor Kulübü’nden benzinlik arazisi ile ilgili açıklama

Bursaspor Kulübü’nden benzinlik arazisi ile ilgili açıklama geldi

Bursaspor 4.08.2024 23:17:00 0
Bursaspor Kulübü’nden benzinlik arazisi ile ilgili açıklama

Bursaspor Kulübü, “Üzerinde yüzlerce haciz bulunan kulübümüze ait akaryakıt istasyonu ve işyerleri bütün masraflar dahil 195 milyon TL karşılığında satılmıştır” açıklamasında bulundu. 


Bursaspor Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: “Üzerinde yüzlerce haciz bulunan kulübümüze ait akaryakıt istasyonu ve işyerleri bütün masraflar dahil 195 milyon TL karşılığında satılmıştır. Bu satıştan elde edilen gelir Sosyal Güvenlik Kurumu ve bankaların haciz miktarlarının ödenmesini ve vergi borçlarının azalmasını sağlayacaktır. Yaklaşık üç yıl temlik nedeniyle gelir elde edemeyecek olan gayrimenkulümüzün satışına talep olmayınca, Yönetim Kurulu üyemiz Harun Yıldırım’a rica ederek istasyonun ve daha sonra da açık artırmayla işyerlerinin alınmasını sağladık. Önemli ölçüde borçlar ödenip mülk Yönetim Kurulu üyemizin üzerinde kalınca, Bursaspor’a valilik onaylı “Yanındayım “ hesabına en çok bağışı yapacak alıcıya burasını devredeceğimizi daha önce ilan etmiştik. Bu çerçevede, Serkan Aktulum beyefendi talip oldu; satışın üzerine 40 milyon TL “Yanındayım” hesabına yatırarak mülkün satış devri gerçekleşmiştir. Serkan Bey’e hayırlı olmasını diliyor ve ayrıca kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” 

290 milyon 500 bin TL toplandı 


Açıklama şu şekilde devam etti: “Bursaspor Kulübü ve yönetimi olarak asıl teşekkürümüz bu süreci yönetmemizde ana aktör olan maddi imkanlarını Bursaspor’un kazancı için ortaya koyan Harun Yıldırım Beyedir. Tabii ki kulüp ve yönetim olarak bir teşekkürümüz de, bağış kampanyasının yürütülmesinde, resmi ve sorunlu işlerin sonuçlandırmasında ve özellikle bu istasyonun satış ve 40 milyon bağış elde edilmesinde çok emek veren Sayın Bakanımız Faruk Çelik Bey ve Yönetim Kurulu üyelerimize ve hukukçularımızadır. Ayrıca tüm bu süreçlerde birliğin beraberliğin sağlanması ve Bursaspor’un geleceğinin inşası için destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu birliktelik oldukça Bursaspor gelecekte kalıcı gelirler başta olmak üzere bir çok yeni projeye imza atacak, sorunlar çözülecek, tarihteki şanlı sayfalarına dönecektir.” 


Açıklamanın sonuna ise bağış hesabından 169 milyon 711 bin TL, alınan çeklerin ise 120 milyon 789 bin TL olduğu belirtilerek, ‘Yanındayım’ kampanyası için toplanan toplam rakamın 290 milyon 500 bin TL olduğu belirtildi. 
 

Bursa'da trafikte yol verme kavgası kameraya yansıdı!

BESAŞ baklavasına bayram öncesi yoğun ilgi

Bursa'da bayram arifesinde feci kaza: 7 yaralı

Bursa'da çatışma sonrası operasyon: 4 şüpheli yakalandı

Bursa’da iki ilçede su kesintisi!

Başkan Bozbey’den şehit aileleri ve gazilere vefa sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Altaylı’ya geçmiş olsun telefonu

Başkan Yılmaz’dan şehit ailelerine ziyaret

İnegöl'de 15 yıl hapis cezası bulunan firari dolmuşta yakalandı

Bursa’da Çanakkale Şehitlerine vefa

İnegöl'de genç sürücü ölümden döndü

İnegöl Kaymakamlığı’ndan yetim ve öksüz öğrencilere bayram hediyesi

Galatasaray, Liverpool’u elerse geliri 66 Milyon Euro’ya çıkacak

İnegölspor, Koray Palaz ile Anlaştı

İnegöl'de kontrolden çıkan tır yol kenarına devrildi

Hem vatandaşı soy hem de devlete diren!

Bursa’da kadavra töreni: 6 yıl boyunca eğitime katkı sağladı

Bursa’da mezarlıklar ve şehitlikler titizlikle temizlendi

MSB: Adana’ya yeni Patriot sistemi konuşlandırıldı

İran’da ikinci büyük kayıp: Ali Laricani

İnegöl Belediyesi'nden Kulaca’ya modern dokunuş

Başkan Aydın Ramazan sofrasında Osmangazililerle buluştu

İnegöl'de kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Başkan Burkay’dan Tarihi Çarşı’da esnaf buluşması

Bursalılara bayram müjdesi: Toplu taşıma ücretsiz ama tek şart var!

Başkan Bozbey: 20 senedir yapılmamış hizmetleri yapıyoruz

Başkan Yılmaz: Bursa'nın kaynakları doğru bir şekilde yönetilmiyor

İznikte' kontrolden çıkan araç göle uçtu

Bursa Büyükşehir meclisinde yüksek tansiyon!

Özel halk otobüsçülerinin taleplerine Bozbey’den cevap

Yükleniyor

loading