Tarih: 22.11.2016 14:42

BURSASPOR THY VE TURKCELL İLE GÖRÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in

Spora ve sporcuya desteğini sürdüren Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursaspor yönetimi ile birlikte İstanbul´da önemli temaslarda bulundu.

 

 

Bursaspor Başkanı Ali Ay beraberindeki yönetim kurulu üyeleri AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin aracılığı ile kritik iki önemli görüşme yaptı.

 

İstanbul´daki görüşmelerde ilk durak Türk Hava Yolları genel merkeziydi. Burada Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile görüşen heyet Vakıfköy´de yapılması planlanan Bursaspor Futbol Akademisi´ne THY´nin sponsor olması teklifini iletti.

Bursaspor heyetinin İstanbul´daki ikinci durağı ise GSM operatörü Turkcell´in genel merkezi oldu. Buradaki görüşmeye ise Turkcell CEO´su Kaan Terzioğlu ev sahipliği yaptı.

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin şahin ve Bursaspor yönetiminin son durağı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu oldu.

 

İstanbul´daki temaslar hakkında açıklamada bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ?THY ile yaptığımız görüşmede altyapıya sponsorluk teklifimizi ilettik. THY zaten Türk sporuna birçok konuda destek oluyor.

 

 

Turkcell´de 516´lı hat ?Bursasporcell´in görüşmesini yaptık. Her iki görüşme için de olumlu diyebilirim. Bu görüşmelerde bizlerin önünü açan ve gerekli kolaylığı sağlayan Sayın Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu´nun payı asla yadsınamaz? diye konuştu.

 


/kanal16haber.com/2016-11/22/152400501b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —