Bursaspor Başkan adayı Serdar Acarhoroz Orhangazi’de Söz Verdi

‘’ÖNCELİĞİMİZ BURSASPOR’UMUZU ACİL OLARAK BU YANGINDAN KURTARMAK’’

Bursaspor 2.06.2021 15:05:00 0
Bursaspor Başkan adayı Serdar Acarhoroz  Orhangazi’de Söz Verdi

Hafta sonu yapılacak olan Bursaspor Kulübü kongresi öncesinde başkan adaylarının Orhangazi ziyareti sürüyor. Geçen hafta Emin Adanur’un ziyaret ettiği Orhangazi’yi bu kez diğer başkan adayı Serdar Acarhoroz ziyaret etti. Dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette konuşan başkan adayı Serdar Acarhoroz, tüm enerjilerini Bursaspor’u şu an içinde bulunduğu durumdan kurtarmak olduğunu ifade etti. 


Hafta sonu yapılacak olan Bursaspor kongresi öncesinde kulüp başkan adayı Serdar Acarhoroz Orhangazi Bursasporlular Derneği’ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Arif Aydın, dernek yöneticileri ve Bursaspor taraftarları tarafından ağırlanan Serdar Acarhoroz,  "Bursaspor kalıcı gelir elde etmediği sürece, biz veya bir başkası bu seneyi atlatabilir ama sıkıntılar tekrar, arka arkaya gelecektir. Her şeyin başlangıcı ekonomi dengesi. Ekonomik olarak güçlü olmalıyız" 21 milyon TL sezon başına kadar bonservis bedelleri ile ilgili ödenmesi gereken rakam var. Tahta dediğimiz rakam 43 milyon TL. Ayrıca vergi ve SGK borcunun en az yüzde 10-15'inin ödenmesi lazım ki tahta açılabilsin. Toplamda 80 milyon TL civarı bir rakam yapıyor diye konuşan Serdar Acarhoroz stadyum bölgesi ile ilgili kulübe sağlam gelir getirecek projeleri bulunduğunu ifade etti.


İlçeler ve dernekler bizim için önemli
Orhangazi’den de Müjdat Gürsoy’un listesinde yer aldığı Serdar Acarhoroz Bursaspor bugüne kadar hem ilçeleri hem de dernekler çok ihmal etmiş. Bizim en fazla önem verdiğimiz konulardan birisi de ilçeler ve dernekler dedi. Stadyumun elektrik faturaları ile ilgili konuya da değinen Serdar Acarhoroz ben kendi imzamla çekleri elektrik idaresine verdik. Bu konu kamuoyunda yanlış ve bilinçli bir şekilde sabote ediliyor. Bu borcu ben kendim ödüyorum ödemeye devam ediyorum dedi. 


Dernek üyelerinin sorularını yanıtladı
Serdar Acarhoroz ayrıca Orhangazi Bursasporlular Derneği üyelerinin sorularını da yanıtladı. Bir soru üzerine Acarhoroz bizim tek hedefimiz tahtayı açmak değil, takımı ne pahasına olursa olsun süper lige çıkarmak. Transfer tahtasını mutlaka açacağız. Bunun planlamasını yaptık. Transfer tahtasının yanı sıra ön anlaşmaya vardığımız futbolcular var. Transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Genç kadromuza tecrübeli yıldız oyuncular takviye edip süper lige çıkacağız dedi.

 

Timsah gümbür gümbür!

Basın Kartı Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi: 2 çalışanımız basın kartı sahibi oldu!

İnegöl'de 13 yıl hapisle aranan şüpheli yakalandı

Özgür Özel’den akaryakıt için KDV çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalar

Bursa'da yangının izleri silindi, doğa yeniden canlandı

Yalova-Bursa yolunda tır kazası: 1 yaralı

Yıldırım’dan doğaya nefes: Ayda 300 ton atık geri kazanılıyor

Kabine yoğun gündemle toplandı

Başkan Taban’dan özel öğrencilere kahvaltı buluşması

Yıldırım’da Osmanlı’nın kuruluşu ve Bursa'nın fethi konuşulacak

Bursa'da emniyetten kaçak göçmen operasyonu!

Keles’te mahallelere Büyükşehir desteği

MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var

Bahçeli'den rejim yorumu: Değişiklik İran'da değil İsrail'de yaşanmalıdır

Bursa’da kadın odaklı dev çalıştay

Altın düştü, Bursa’da kuyumcular doldu: “Yeminle yok” yazısı bile yetmedi

Bursa'da ışık ihlali yapan araçlar tek tek tespit edildi!

Bursa'da yolunu kaybeden yaşlı adam, trafikte tehlike saçtı

Trump’tan İran açıklaması: “İlk ‘hadi yapalım’ diyen Hegseth’ti”

Yerli savunmanın yeni gücü: MKE TOLGA İHA’lara geçit vermiyor

Bursaspor'da tek hedef 3 puan!

Bursa'da su kesintisi

Ramazan’da dayanışma Yenişehir'de büyüdü

Bursaray arızası sonrası Başkan Bozbey'den açıklama!

Trump “görüştük” dedi, İran yalanladı: “Hiçbir temas yok”

Erol Köse hayatını kaybetti

Bahçeli, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti

Yıldırım’a modern pazar alanları kazandırılıyor

Bursa’da ‘kız meselesi’ kavgası kanlı bitti

Yükleniyor

loading