Bursaspor Başkanı Çelik: Kombine satışlarımız 26 bini geçti

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, "2027-2028 sezonu için loca satışlarımız devam ediyor. Kombine satışlarımız 26 bini geçti. 14 bin bilet kaldı. Transferler açıklandığında tüm biletlerin tükeneceğini düşünüyorum" dedi.

Bursaspor 8.05.2025 11:42:00 0

Bursaspor Başkanı Çelik: Kombine satışlarımız 26 bini geçti

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen basın toplantısına katılan Bursaspor Başkanı Enes Çelik, yeşil-beyazlıların zor ama başarılı bir sezon geçirdiğini belirterek, "Gerek deplasmanda, gerek sahada, kolay bir sezon geçirmedik. Geçen yıl burada çok az mikrofon vardı, şimdi 10 tane mikrofon saydım. Hedefimiz daha fazla medya ilgisi, daha fazla etkileşim. Bu sene yetişmeyecek ama 2027-2028 sezonu için loca çalışmasını, önümüzdeki nisan ayında başlatmayı planlıyoruz. Zeminle ilgili de ciddi iyileştirmeler yapıyoruz. Konser alanlarında da zemin yenileniyor ve anlaşmalar yapıldı. Doğal çim kullanacağız" diye konuştu.

 

 

'TRANSFERLER AÇIKLANDIĞINDA TÜM BİLETLERİN TÜKENECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM’

Kombine satışlarının 26 bini geçtiğini ve kalan 14 binin de tükeneceğini söyleyen Çelik, "Loca satışlarımız devam ediyor. Kombine satışlarımız 26 bini geçti. Kulüp personelimizin bilet satışıyla uğraşmasını istemiyorum. 40 bin kombineyi satalım, localarımızı satalım, sadece şeref tribününe gelecek olan misafirlerimiz ağırlayalım. 14 bin bilet kaldı. Transferler açıklandığında tüm biletlerin tükeneceğini düşünüyorum. Bursaspor taraflarları bunu da başaracak" ifadelerini kullandı.

 

TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, düzenlenen toplantının sonunda Bursaspor Kulüp Başkanı Enes Çelik'e plaket takdim etti. Ekmekçi, Bursaspor'un gösterdiği başarılı performans ve kulübün geleceğine yönelik katkıları için Çelik'e teşekkür etti.

 

İnegöl'e 572 fidanlık yeni koruluk kazandırıldı

Bursa'da 1 milyon 200 bin liralık ‘Tiny House'u çalan şüpheli yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'yı geride bıraktık

Bursa'da Arap Şükrü Sokağı'nda işgal uyarısı

Nilüfer’in sosyal girişimcilik vizyonuna ‘Altın Pusula’ ödülü

Atış mağduru engelli çocuğun yürek burkan mektubu

Bursa’da otobüslerde güvenlik arttı

Osmangazi’nin Genç Kafeleri rekor ilgi görüyor

“Emekle Büyüyen Sistem: Denetimli Serbestliğin 20 Yıllık Yolculuğu” konuşuldu

Bursa'da kaçak silah imalatı atölyesine operasyon

Marmara Denizi'nin ekolojik yapısı inceleniyor

Bursa'da pizza dükkanına silahlı saldırı

İnegöl’ün en özel anaokulu hizmete başladı

Yıldırım'da nostalji gecesi

Uludağ’da kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı

Nilüfer Belediyespor Eker, nefes kesen maçta galip geldi

Bakan Yerlikaya açıkladı: 103 terörist teslim oldu

Doğa yürüyüşünde yüksekten kayalık bölgeye düştüler

Büyüme rakamları açıklandı

Eğitimde yeni yaklaşımlar

Bursaspor evinde Fethiyespor'u 3-0 mağlup etti

Halk TV, Radyoaktif ve Uludağ FM’i sattı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in parti meclisi anahtar listesi belli oldu

Bursa’nın en prestijli projesi Down Town’da çöküş

Bursaspor – Fethiyespor maçına saatler kaldı

Tuna Caddesi ulaşımın yeni koridoru oluyor

AK Parti Bursa 61. İl Danışma Meclisi’ne yoğun katılım

CHP Kurultayı’nda son gün

Nilüfer’de ücretsiz mesleki kurslar başlıyor

Osmangazi’de park içi yürüyüş yolları yenilendi

Yükleniyor