Bursaspor camiası iftar sofrasında buluştu
Bursaspor camiası, Teksaslı Bursasporlular Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi.
Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu’nda gerçekleştirilen organizasyonda birlik, dayanışma ve Süper Lig hedefi vurgusu öne çıktı.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu paylaşmak amacıyla düzenlenen iftar programına Erkan Aydın, Fatih Karayılan ve Nihat Yeşiltaş da katıldı. Yeşil-beyazlı camia aynı sofrada buluşarak dayanışma mesajı verdi.

Programda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, tedavi süreci geçiren Bursaspor tribün lideri Selim Kurtulan için geçmiş olsun dileklerini iletti. Aydın, “Bayramımız yaklaşıyor. Allah önce Kadir Gecesi’ne, sonrasında Ramazan Bayramı’na eriştirsin.” dedi.

Enes Çelik ise yaptığı konuşmada birlik mesajı vererek, “Allah’ın izniyle inşallah önümüzdeki sene bu zamanlarda Süper Lig’e çıkacağımız iftarda birlikte oluruz.” ifadelerini kullandı.

Binlerce Bursaspor taraftarının katıldığı iftar programında tribün lideri Selim Kurtulan da kendisine iletilen iyi dileklere “İyi ki varsınız” sözleriyle karşılık verdi. Yeşil-beyazlı camianın buluştuğu organizasyon, birlik ve beraberlik mesajlarıyla tamamlandı.


