Bursaspor son anlarda nefes aldı

Bursaspor, en fazla golünü maçlarının son anlarına doğru bulurken; kritik goller, yeşil beyazlılara birçok mücadelede 3 puanı getirdi.

Bursaspor 4.03.2021 10:50:00 0
Bursaspor son anlarda nefes aldı

Spor Toto 1. Lig’de bu sezon Play-Off hedefiyle mücadele veren Bursaspor, son olarak oynadığı Akhisarspor karşısında 3-2’lik galibiyete uzanarak moral buldu. Bursa temsilcisi, devreyi 2-1 geride kapadığı mücadeleyi son bölümlerde bulduğu iki gol ile çevirerek, 3 puanı hanesine yazdırdı. Sezon genelinde de son anlarda hücum etkinliğini artıran Bursa ekibi, gollerinin en büyük kısmını da son 10 dakikalık dilimde buldu.

38 kez şu ana dek ligde gol sevinci yaşayan Bursaspor, bu gollerinin yüzde 24’lük bölümünü son 10 dakikalık dilimde ve uzatma anlarında kaydetti. Bu kapsamda 9 kez rakip fileleri havalandıran Bursa temsilcisi, Akhisarspor maçının yanı sıra; Adana Demirspor deplasmanı, içerideki Adanaspor, Boluspor ve Balıkesirspor karşılaşmalarında, son bölümlerde bulduğu gol ile maçı kazanan taraf oldu.

Bursaspor, maçın sonlarını iyi oynadığı gibi mücadelenin başlarında da etkili bir görüntü çiziyor. Bursa temsilcisi, gollerinin toplamda yüzde 31’lik kısmını da ilk 20 dakika içerisinde buldu. İlk 10 dakikada 5 gol gelirken, sonraki 10 dakikada ise Bursa ekibi 7 kez rakip ağları havalandırdı. Bursa ekibi, 41-50 ve 61-70’inci dakikalar arasında ise yalnızca birer gol buldu.

Bursa ekibinin, kalesinde gördüğü gollere bakıldığında da son anlar dikkat çekiyor. Bursa temsilcisinin, sezon boyunca ligde 38 kez ağları havalandırılırken; bu gollerin yüzde 44’lük kısmı son yarım saatlik dilimde geldi. Bursaspor’un kalesinde en fazla gol gördüğü zaman aralığı ise 61-70’inci dakikalar oldu.

 

IBAN mağdurlarından TCK 158 için uzlaşma çağrısı

5 günlük bebeği darp eden hemşireye yakalama kararı

Orban’dan Zelenskiy’e Davos tepkisi

Bakan Yerlikaya’dan güvenlik başlıkları masada

Balkan Barış Platformu İstanbul’da toplandı

Başkan Bozbey'den su çağrısı

Kaçış hazırlığındaki FETÖ şüphelileri yakayı ele verdi

Oktay Yılmaz: Sürdürülebilir su yönetimi Bursa'nın önceliği

MHP’nin 2 numarasından erken seçim için tarih

Davut Gürkan: "İyi ki AK Parti var, İyi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var"

Harmancık’ta kafa kafaya çarpışma: 1’i ağır 3 yaralı

İnegöl’de forklift kazası can aldı

MHP'li Büyükataman: Terörsüz Türkiye siyasi tercih değil milli meseledir

Altın firmasından kaza açıklaması: Sabotaj yok

BBBUS hattı Havaist’e devredildi!

Borsa'da tarihi rekor: Bist 100 endeksi 13.000 puanı aştı

Marmarabirlik’ten üreticisine 860 milyon tl ödeme

İstanbulda'da 2 İETT otobüsü kafa kafaya çarpıştı

Orhangazi’de aranan 7 hükümlü yakalandı

Burdur’da yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı

Bursa’nın dahil olduğu siber operasyonda 68 şüpheli tutuklandı

İnegöl’de israfa karşı atıksız sofra

Osmangazi’de okuma ve tasarım buluştu

İnegöl’de 9 kaçak göçmen yakalandı

Bursa'da kentsel dönüşüm dönemi

Bakan Göktaş: Sosyal medya düzenlemesi oldukça önemli

Hakan Fidan Gazze Barış Kurulu belgesini imzaladı

Numan Kurtulmuş: Soykırımın hesabı sorulmadan insanlığa huzur yok

Sadettin Saran’ın aylık geliri ortaya çıktı

Bursa'da müstakil ev alev alev yandı

Yükleniyor