Tarih: 27.09.2024 15:13

Bursaspor taraftarından biletlere yoğun ilgi: yeni rekor yolda!

Facebook Twitter Linked-in

 

Saat 10.00'da satışa çıkan biletler, yeşil-beyazlı taraftarların yoğun ilgisiyle adeta kapışıldı. Timsah Arena'da oynanacak karşılaşmaya büyük ilgi gösteren taraftarlar, özellikle Teksas ve Maraton Tribünü biletlerini sadece 45 dakika içinde tüketti.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Keskin, taraftarların bilet alma konusundaki heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Teksas ve Maraton Tribünü biletleri 45 dakikada tükendi.” Bursaspor’da 20 bin 760 kombine bilet satılırken, kalan Kuzey Kale Arkası ve Batı Tribünü biletlerinin de akşam saatlerine kadar tükenmesi bekleniyor.

Bursaspor Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal ise satışlarla ilgili, "Üç saat olmadan 40.000'i geçtik. Şehrin yüzünü Bursaspor'a çevirdik. Bu stadyumun bize külfet değil, nimet olduğunu görmüş olduk. Sevgiler, saygılar, teşekkürler." diyerek taraftarların ilgisine teşekkür etti.

 

 

Bursaspor Kulüp Başkanı Enes Çelik ise büyük Bursaspor taraftarına duyduğu minneti dile getirerek, “Daha gişeler açılmadan uzun kuyruklar oluşturan büyük Bursaspor taraftarı, size her şey helal…” şeklinde konuştu.

Bursaspor, iki hafta önce Bursa'da oynanan karşılaşmada 41 bin 300 biletle rekor kırmış ve ilk kez kapalı gişe oynamıştı. Şimdi, pazar günü oynanacak maçta yeni bir rekorun daha kırılması bekleniyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarını yine yalnız bırakmayarak stadyumu doldurmaya kararlı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —