Bursaspor taraftarından birlik çağrısı

Bursaspor’un en etkin taraftar grupları arasında yer alan Teksas, camiada birlik beraberliği sağlanması adına bir mesaj yayımladı.

SPOR 29.04.2021 13:12:00 0
Bursaspor taraftarından birlik çağrısı

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da kongre süreci yaklaşıyor. 22-30 Mayıs olarak belirlenen Olağan Genel Kurul öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar birlik çağrısında bulundu. Bursaspor’un en etkin taraftar grubu Teksas şu açıklamayı yaptı: “Değerli Bursalılar, Bursasporumuz, seneler içerisinde maruz kaldığı kötü yönetim silsilesi neticesinde, temsil ettiği bu büyük kentin hak ettiğinin aksine, günden güne kan kaybetmektedir. Yakın geçmişte elde ettiği Süper Lig şampiyonluğu ile adını Türk sporuna altın harflerle kazımış kulübümüz, bugün gelinen noktada, birçok imkansızlık içerisinde, TFF 1. Lig'deki mücadelesine devam etmektedir. Kulübümüzü bu duruma düşüren süreci hepimiz detayları ile biliyor fakat gelinen noktada geleceği kazanmanın tek yolunun; hataları, yanlışları ve pişmanlıkları da unutmayarak, gerçek manada geleceğe odaklanmak olduğunu düşünüyoruz.”
“Bu ev bizim evimizdir”
Açıklama şöyle devam etti: “Hepimizin tanıklık ettiği gibi, ülkemizdeki birçok köklü futbol kulübü, yüklü borçları sebebi ile karşılaştıkları, Istanbul kulüplerine uygulanmayan ancak Anadolu kulüplerine bir çırpıda uygulanan yaptırımlar yüzünden, direnemeyerek tarihe karışmış veya kimliğini kaybederek hayatına devam etmektedir. Ancak kulübümüz, uzun süredir transfer tahtası kapalı olmasına rağmen, eşsiz akademimiz ve genç oyuncularımızın üstün gayretleri ile, yönetimsel anlamda başıboşluk yaşamasına rağmen bu sezon son haftalara kadar Play-Off hattını zorlamış ve kaderinin asla diğer kulüpler gibi olmayacağını bir kez daha kanıtlamıştır. Seneler içerisinde göreve gelen yönetimler ve bu yönetimlerin tartışmalı faaliyetleri nedeni ile kentimiz ve kentimizin iş dünyası ile kulübümüzün arasının açıldığı yadsınamaz bir gerçektir. Ancak bu gerçek, Bursasporumuzun yeniden hak ettiği yere dönüşü için samimi bir birlik ve beraberliğin şart olduğu gerçeğini asla değiştirmemektedir. Birileri evin altını üstüne getirmiş olabilir, ancak bu ev bizim evimizdir.”
“Bursa için birlik vaktidir”
Teksas’ın yaptığı açıklamanın son bölümünde şu ifadelere yer verildi: “Bizi var eden de, başarıya ulaştıran da, yaşatacak olan da bu anlayıştır. Bu anlayışla atılması gereken ilk adım ise güvenilir ve saygın bir yönetimin iş başına gelmesidir. Daha önce de örneklerini yaşadığımız üzere, saygın ve güvenilir bir yapı, bu şehri kolayca bir araya getirmekte ve başarıya giden yolu hızlıca inşa etmektedir. Efsane başkanımız merhum Sn. İbrahim Yazıcı, Sn. Cavit Çağlar, merhum Sn. Murat Gülez, merhum Sn. Orhan Özselek ve Sn. Levent Kızıl dönemleri bunun net göstergesidir. Bu isimlerin kentimizin hafızasında edindiği konum da net biçimde ortadadır. Sorumluluktan kaçmak için bahane değil, sorumluluk almak için güç arayanlar, bu konumun değerini iyi analiz etmelidir. Bu vesile ile bir kez daha çağrımızı tekrarlıyoruz; Bursa için birlik vaktidir. Süper Lig'deki gerçek rakiplerimizin senelik borçlanmasına eş değer olan total borç yükümüz, kısa ve uzun vadeli borcu birlikte ifade etmekle beraber; güçlü iş dünyası ve heyecanla bir kıvılcım bekleyen taraftarı ile Bursa kenti, bu yükü beş dakikada sırtlanabilecek kudrete sahiptir.”

Cevdet Yılmaz: Sanayide dönüşüm, cari açıktaki iyileşmeye güç vermektedir

En büyük teknoloji fuarına Türkiye damgası!

Esenyurt'ta 4 katlı binanın giriş katındaki dairede patlama meydana geldi

Bakan Tunç: Meşruiyeti, dış ülkelerde ülkemizi şikayet ederek aramayız

Bursa'da fırtına esnasında düşen tabelanın altında kalmaktan son anda kurtuldu

Bakan Kurum: Sosyal Konut projemizin ilk evlerini Mart 2027'de teslim edeceğiz

Başkan Bozbey, Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın emekçileriyle bir araya geldi

Cami avlusunda silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Öğrencilerini evine temizlik yapmaya götürmüştü; adli kontrolle serbest bırakıldı

Osmangazi’de ALBAM’ın 3. yılına özel etkinlik

Minik İpek çağırdı, Başkan Şadi Özdemir kırmadı

Nilüfer Belediyesi’nde nadir görülen uygulama

Özgür Özel: "Emekli maaşını 20 bin lira yaptılar, çocuğa harçlık verir gibi"

Bursa'da evine 20 günde 400 sahte sipariş gelen kişi isyan etti!

Kartal'da kaybolan kadını eski eşi boğarak öldürüp gömdüğü iddia edildi!

Bursa Adliyesi’nde jandarmanın şehit edilip, 2 kişinin öldürülmesine ilişkin davada karar açıklandı

Kontrolden çıkan elektrikli motosiklet denize düştü; 2 yaralı

Suriye Savunma Bakanlığı: "Halkımız evinde kalsın, YPG, sivillerin arasında saklanıyor."

Bülent Arınç'tan AK Parti’ye geçen vekillere eleştiri: Ortada kul hakkı var

Süper Kupa finalinde eksikler dikkat çekiyor

Junioshow 2026 için geri sayım başladı

Büyükşehir ailesinin acı günü

Süper Kupa finali saat 18.45’e çekildi

Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu testinde kokain çıktı

TİMBİR Heyetinden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’a Ziyaret

Genç Ar-Ge RoboBursa’da şampiyon belli oldu

CHP Nilüfer’de mahalle temsilcileri mazbatalarını aldı

TİMBİR Heyetinden Şanlıurfa Emniyeti’ne Ziyaret

Yıldırımlı kadınlara E-Ticaret desteği

Babaanne ile 2 torunu öldürülmüştü; duruşma çıkışında arbede çıktı

Yükleniyor