Bursaspor ve Bursa Nilüfer FK pilot takım anlaşması imzaladı

TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Bursaspor ile TFF 3. Lig 4. Grup ekibi Bursa Nilüfer FK arasında pilot takım anlaşması imzalandı.

Bursaspor 14.02.2025 10:02:00 0
Bursaspor ve Bursa Nilüfer FK pilot takım anlaşması imzaladı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bursaspor ve TFF 3. Lig 4. Grup takımı Bursa Nilüfer Futbol Kulübü arasında pilot takım anlaşması imzalandı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya, Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Bursa Nilüfer FK Başkanı Tamer İşler, kulüp yöneticileri ve basın mensupları katıldı.
 


 

Bu anlaşma ile özellikle gençlerin daha fazla tecrübe kazanacağını belirten Bursaspor Başkanı Enes Çelik, "Bu birlikteliğin en önemli kısmı A takımında beklentilerimiz olduğu ancak istediğimiz kadar forma şansı bulamayan gençlerin profesyonel liglerde boy göstererek vitrine çıkmaları sadece akademi liginde değil, bu liglerde hem tecrübe kazanıp hem de gelişmeleridir. Uygulamayla kulübümüzün ekonomik anlamda hem gelecekte transfer edeceği futbolcu sayısı azalacak hem de altyapıdaki futbolculardan elde edeceği bonservis yetiştirme bedeli ve sonraki satıştan pay gelirleri artacaktır. Söz konusu birliktelik ayrıca kulübümüzün ekonomik gelişmesine faydasının yanı sıra, geçmişte Türk futbol literatürüne bacasız futbolcu fabrikası kartvizitiyle geçen ve nice yıldız oyuncuyu bağrından yetiştirip ülke futboluna hediye etmesiyle tanınan Vakıfköy’deki gençlerimizin hayallerini kısaltacak bir köprü olacaktır" ifadelerini kullandı.
 


 

Bursa Nilüfer FK Başkanı Tamer İşler ise, "Bursa Nilüfer Futbol Kulübü olarak 2025-2026 sezonundan itibaren Bursaspor’un pilot takımı oluyoruz. Bursaspor bu şehrin en büyük değerlerinden biri olmakla beraber, tarihinde şampiyonluk yaşamış, Türk futboluna büyük oyuncular kazandırmış ve bu şehri Avrupa’da temsil etmiş bir kulüp. Bursa Nilüfer Futbol Kulübü olarak bugüne kadar istikrarlı bir şekilde büyüyen, futbolun temel değerlerine bağlı kalarak büyük camianın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Bu anlaşma sadece iki kulübün birleşmesi değil, Bursa futbolunu tekrar ayağa kaldırmak, geleceğe daha sağlıklı adımlarla yürümek için atılmış büyük bir adımdır. Bursa Nilüfer Spor Kulübü, bu zamana kadar genç oyuncalara verdiğimiz değer, futbol kültürümüz, duyduğumuz saygı ve uzun vadeli projelerimizle hep doğru bir yapı inşa etmeye çalıştık. Şimdi ise bu vizyonumuzu Bursaspor’un geleceği için kullanacağız. Bu süreçte Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve yönetim kuruluna ortaya koydukları vizyon, Bursa futboluna verdikleri emek ve değer için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Beyaz Saray’dan İran mesajı: “Trump ölümcül güç kullanmaya hazır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kimsenin bir avuç toprağında gözümüz yok”

Bursa Emniyeti’nden arananlara ve uyuşturucuya darbe

Bursa'da kafede büyük kavga: 100 bin liralık hasar

Karacabey’de milyonluk yarış atları sular altında

Başkan Yılmaz'dan Şehit Ailesine iftar ziyareti

Nilüfer Belediyesi’nden Podyumpark’a kira tespit davası

2Saz 1Ses konserinde ustalara saygı

Osmangazi’den Uludağ eteklerinde iftar buluşması

Bursa’da parkta bıçaklı kavga: 1 yaralı

Büyükşehir’den içme suyuna dev yatırım

Bursa’da ‘Piyasacılara’ geçit yok: 254 araca ceza

İnegöl Jandarması’ndan başarılı operasyon

Bursaspor’dan çifte zirve

Devlet Bahçeli: “Allah’a ibadet gericilikse, bizde bal gibi gericiyiz”

Akaryakıt bayileri BTSO’da buluştu

Bursa'da cadde ortasında silahlı gösteri pahalıya patladı

Başkan Bozbey’den Batı Trakya’ya anlamlı ziyaret

Osmangazi’de 1 kilo 280 gram uyuşturucu ele geçirildi!

Motorin 60 Lirayı aştı: 2,40 TL zam geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Nilüfer'de su kesintisi

Kestel’de geleneksel iftar buluşması

Ercan Özel: “Yenişehir altın dönemini yaşıyor”

Nilüfer’de hizmete 10 yeni araç daha

Ömeraltı Yaylası’nda yılkı atları görsel şölen sundu

Yıldırım Belediyesi’nden üreten kadınlara çok yönlü destek

Bursa'da dilencilik parası bebek bezinden çıktı!

Kalbimin ekmeğiyle, şükürle büyüyen yıllar!

Yükleniyor