Tarih: 03.10.2024 17:24

Bursaspor yönetiminden Erkan Aydın'a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Aydın’a Bursaspor forması hediye eden Enes Çelik, kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Oğuzhan Kutlucan, Coşkun Özgel, Murat Hatipoğlu ve Erdinç Doğan’ı makamında ağırladı. Ziyarette Bursaspor’un yeni sezonda yakaladığı olumlu hava ve kulübün geleceği hakkında konuşuldu. Başkan Aydın, Bursaspor’un Enes Çelik başkanlığında yeniden canlandığını belirterek, "Enes Başkan, zor günler geçiren Bursaspor’a büyük bir sorumluluk alarak başkan oldu. Göreve gelmesiyle birlikte önemli mali ve idari adımlar attı. Transfer tahtasını açarak, kulübe önemli oyuncular kazandırdı. Tüm şehir, Bursaspor’un başarısı için kenetlendi. Sezonun başlamasıyla birlikte hasret kaldığımız galibiyetleri yeniden yaşadık. Enes Başkan ve ekibinin, Bursaspor’u eski parlak günlerine döndüreceğine olan inancımız tam. Yolun sonu Süper Lig olacaktır. Osmangazi Belediyesi olarak, her konuda Bursaspor’un yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.

Ziyaretin sonunda Bursaspor Başkanı Enes Çelik, verdiği desteklerden dolayı Başkan Aydın’a teşekkür ederek, isminin yazılı olduğu yeşil beyazlı formayı hediye etti.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —