Bursaspor’a Sütaş desteği! Özlüce’de imzalar atıldı

Türkiye 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ekonomik olarak zor günler geçiren Bursaspor’a Sütaş’tan sponsorluk desteği geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumunun ismi, 2023-2024 sezonu için “Sütaş Timsah Park” olarak değişti

BURSASPOR 11.05.2023 17:30:00 0
Bursaspor’a Sütaş desteği! Özlüce’de imzalar atıldı

ÖZLÜCE’DE İMZALAR ATILDI
Sponsorluk anlaşması, Bursaspor’un futbolcu fabrikası olan Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katıldığı törende Bursaspor Başkanı Furkan Banaz ile Sütaş Bölge Müdürü Murat Altun anlaşmaya imza attı.


ÖNCÜLÜK ETTİ
İmza töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Banaz, “Bursa’mızın köklü şirketlerinden Sütaş ailesine, bu süreçte bizlere öncülük eden Bakanımıza, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımıza Bursaspor camiası adına teşekkür ederim.” dedi.


KÖKLÜ SANAYİ KURULUŞU
Banaz, Sütaş’ın Bursa’nın köklü sanayi kuruluşlarından bir tanesi olduğunu, markasında, şehrin takımının renklerini barındırdığını kaydederek “Daha önceki süreçlerde hem yönetimlerde hem de farklı alanlarda Bursaspor’a destekleri olmuştu. Bugün de yine Bursaspor’un içinden geçmiş olduğu sıkıntılı dönemde güçlü bir desteği Sütaş tarafından Bursaspor’a 2023-2024 sezonu için ifade etmiş oldular.” diye konuştu. 


KIVILCIM OLACAK
Bursaspor’un kendi içinde birçok sıkıntıyı aşmaya gayret ettiğini kaydeden Banaz, “İnşallah bu ve benzer birlikteliklerle camiamızı, şehrimizi kenetlendirebilirsek içinde bulunduğumuz ortamı Bursaspor adına en hızlı şekilde bertaraf ederiz. Mevcut anlaşmanın camiamız adına hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. İnşallah bu bir kıvılcım olacaktır. Bundan sonraki süreç Bursaspor adına çok daha iyi olacaktır.” dedi.


DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ
Sütaş Güney Marmara Bölge Müdürü Altun da ”Bursaspor’u önümüzdeki dönemde daha iyi yerlerde görmek, önümüzdeki yılın daha başarılı şekilde sonuçlanmasını beklemek ümidiyle Bursaspor’a desteğimizi vermekteyiz. Herkese hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı. 


AYRANI ÇALKALADI
Konuşmaların ardından Bursaspor Başkanı Banaz, Sütaş Bölge Müdürü Altun’a Bursaspor forması hediye etti. Bakan Varank, imza törenini sonrası fotoğraf çekimi sırasında masada bulunan Sütaş ayranı çalkalayarak Bursaspor Başkanı Banaz’a ikram etti. 


BURSASPOR İSMİNİ YAZDIRACAKSINIZ
İmza törenin ardından Bursaspor Teknik Sorumlusu Özer Hurmacı ve futbolcularla antrenman öncesi bir araya gelen Bakan Varank, futbolcuların ve teknik heyetin şehrin beklentilerini karşılayacağına inandığını kaydederek “Şu takım başarılı bir şekilde yürüsün, Bursalı sizi omuzlarında gezdirir. Sizleri takip edeceğiz. Ben taktik vermekten anlamam ama size gönülden desteğimizi vereceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.


AYRAN SERBEST
Bakan Varank, konuşması sırasında Teknik Sorumlu Hurmacı’ya “Futbolcular ayran içebiliyorlar değil mi hocam?” diye sordu, “Serbest” yanıtını alması üzerine de “Ayran takviyeleriyle birlikte o enerjiyle inşallah sizler de çok daha başarılı olacaksınız.” esprisini yaptı.


TOGG HATIRASI
Programa Anadolu rengi Togg ile gelen Varank, antrenman sahasında futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Bursasporlu futbolcular da Togg’a ilgi gösterdi.


Bursa dahil 53 ilde Narkoçelik-9 operasyonu

Emeklilere promosyon ödemeleri başladı

TSK son bir haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdi

Osmangazi'de Ramazan pidesi denetimleri sıklaştı

Ticaret Bakanı Bolat: "İsrail ile ticaret suçlamaları gerçeği yansıtmıyor"

TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Meteoroloji uyardı: Çöl tozu geliyor

Bursa'da mahya geleneği yaşatılıyor

Bursa'da Ana Kucakları kartopu gibi büyüyecek

Bursa'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için trafik düzenlemesi

Bursa Osmangazi'de kaç kişi oy kullanacak?

Bursa'da Yerel Seçim heyecanı başlıyor! Kaç seçmen oy kullanacak?

Alinur Aktaş mal varlığı tartışmalarına son noktayı koydu

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu

Devlet Bahçeli: Belçika'daki saldırılar Türkiye'nin sabrını zorluyor

Cumhuriyet Mahallesi semt pazarı kurulmaya başladı

İnegöl'de Ramazan'da denetimler arttı

Dündar, Çivili köylü vatandaşlarla oruç açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da vatandaşlara seslendi

Karacabey’de anlamlı iftar buluşması

Kredi kartıyla otomatik ödeme yapanlara faiz şoku

Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu

Dışişleri Bakanlığı: "Avrupa'da PKK'nın Türk toplumuna yönelik saldırıları artıyor"

Çanakkale'de karaya oturan teknedeki 3 kişi kurtarıldı

Büyükşehir'den engelli vatandaşlara ücretsiz ulaşım

Bursa'da emeklilere bayram müjdesi

Bursa'da freni boşalan otobüs kazaya karıştı

Mudanya'ya Kent Tiyatrosu ve Kültür Merkezi müjdesi

Hanlar Bölgesi'nde çalışmalar devam ediyor

Yükleniyor