BURSASPOR´DA ANTALYA MESAİSİ BAŞLADI

ÖRNEK: ANTALYASPOR MAÇI PUANLAR ALMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ

BURSASPOR´DA ANTALYA MESAİSİ BAŞLADI
/kanal16haber.com/2017-5/18/184846305b.mp4
SPOR 18.05.2017 18:21:53 0

 

 

Spor Toto Süper Lig´in 32. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor´da Teknik Direktör Adnan Örnek haftalık basın toplantısında soruları yanıtladı.

Özlüce Tesisleri´nde kameraların karşısına çıkan Adnan Örnek, Bursaspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

BURSASPOR´DA ANTALYA MESAİSİ

ÖRNEK: BEŞİKTAŞ MAÇINDA FUTBOLCULAR ÖZGÜVEN KAZANDI

Antalyaspor ile oynayacakları karşılaşmada takımından Beşiktaş maçındaki performansı bekleyen tecrübeli tekni adam´a göre futbolcuları Beşiktaş maçıyla yeniden özgüven kazandı.

BURSASPOR´DA ANTALYA MESAİSİ

SAĞLIK EKİPLERİ KAPTAN BATALLA´YI ANTALYA MAÇINA HAZIRLIYOR

Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılar, yaptıkları ısınmanın ardından istasyon ve 6´ya 2 oyun çalışması yaptı.

Sakatlıklarla boğuşan Bursaspor´da, kaptan Batalla´nın Antalyaspor maçına yetiştirebilmesi için sağlık ekibi yoğun çaba harcıyor. Yeşil beyazlılarda Aziz Behich, ayak bileği ve bağlarında, Bilal arka adalesinde, Emre de ayak tendonundaki ağrıları nedeniyle salonda çalıştı. Eski sakatlığı nükseden John ise fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı.

DÜDÜK HALİL UMUT MELER´DE

BURSASPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR İLE KARŞILAŞACAK

20 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00´da Antalya Stadyumu´nda oynanacak müsabakayı, İzmir Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Halil Umut Meler yönetecek.

PFDK´DAN BURSASPOR´A AĞIR CEZA

TİMSAH´A BEŞİKTAŞ MAÇINDA YAŞANANLARDAN DOLAYI PARA VE BLOKE CEZASI VERİLDİ

Öte yandan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Bursaspor´a Beşiktaş maçında yaşanan olayları nedeniyle Bursaspor´a bloke ve para cezası verdi.