Tarih: 20.09.2016 13:19

BURSASPOR´DA KUPA MESAİSİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Spor Toto Süper Lig´in 4. haftasında sahasında Kayserispor´u 3-1´lik skorla geçen yeşil-beyazlılarda, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularına 2 gün izin vermişti. İznin ardından Bursasporlu oyuncular Özlüce Tesisleri´nde yapılan antrenmanla çalışmalarına başladı. 

 

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmana Almanya´da tedavi olan Emre Taşdemir dışındaki tüm oyuncular katıldı.

Bursasporlu futbolcular 20 dakikalık yenilenme koşularının ardından, ısınma, 6´ya 3 kontrol pas, son bölümde ise yarı alanda çift kale maç yaptı.

Yeşil-beyazlılarda Kayserispor karşılaşmasında sakatlanan Şamil Çinaz´ın sağ alt baldırında gerilme tespit edildiği ve tecrübeli oyuncunun Bayrampaşa ile oynanacak kupa maçında forma giymesinin zor olduğu bildirildi.Kayseri maçında sakatlanan bir diğer isim Faty´nin durumunun ise ciddi olmadığı öğrenildi.

 

Uzun süredir sakatlığı bulunan Merter takımla birlikte çalışırken, Deniz Yılmaz ile Erdem Özgenç de doktor kontrolünde bireysel çalışma yaptı. Furkan Özçal´ın ameliyat olup olmayacağı ise önümüzdeki hafta içerisinde netleşecek.Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme maçında 22 Eylül Perşembe günü saat 14´te Bayrampaşa´nın konuğu olacak. 



/kanal16haber.com/2016-9/20/133233691b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —