Bursaspor'da Başkan Adayı Enes Çelik'in listesi belli oldu

Bursaspor Olağan Genel Kurulu öncesi tek başkan adayı Enes Çelik'in yönetim kurulu listesi belli oldu. Hazırlıklar hızla sürüyor.

Bursaspor
Haberi Sesli Oku
Bursaspor 16.05.2024 16:52:00 0

Bursaspor'un olağan genel kurulu öncesi, başkanlık için tek aday olan Enes Çelik'in yönetim kurulu listesi netleşti. Kulüp başkanlığı için aday olan Enes Çelik, 19-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan genel kurulda seçime girecek yönetim kurulu listesini kamuoyuyla paylaştı.

Başkan adayı Enes Çelik'in yönetim kurulu aday listesinde birçok isim yer alıyor. Asil yönetim kurulu üyeleri Emir Çokçağlayan, Mesut Günal, Oğuzhan Kutlucan, Muhammet Danişman, Harun Yıldırım, Coşkun Özgel ve Murat Hatipoğlu olarak belirlenirken, yedek üyeler ise Faruk Bakgör, Latif Albayrak, Ali Ağır, Fatih Pulat, Ömer Keskin, Erdinç Doğan, Bilal Akmar ve Tolga Kayaer olarak açıklandı.

Ayrıca, divan kurulu ve üye sicil kurulu da belirlenmiş durumda. İcra Kurulu Başkanı Abdullah Burkay, İcra Kurulu Başkan Vekili Sezer Sezgin, Enes Can Demir, Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal ve Proje Kurulu Başkan Vekili Caner Zengin gibi isimlerin de bulunduğu kurulların oluşumuyla birlikte kulübün yönetim kadrosu şekillenmiş oldu.

Bu gelişmelerle birlikte Bursaspor camiası, genel kurul sürecine odaklanırken, Enes Çelik liderliğindeki yeni yönetim kurulunun kulübün geleceğinde nasıl bir rol oynayacağı merakla bekleniyor.