Bursaspor'da kariyerlerinin en iyi sezonunu geçirdiler

Altyapıdan yetişen ve uzun yıllar yeşil beyazlı camianın içerisinde yer alan 24 yaşındaki orta alan oyuncusu Emirhan Aydoğan da direkt gol katkısını yükseltti.

Bursaspor 17.05.2021 13:16:00 0
Bursaspor

 

Geçtiğmiz sezon kendi kabuğuna çekilerek, altyapı ağırlıklı bir kadro ile mücadele veren Bursaspor, her ne kadar Süper Lig hedeflerini erteleme zorunda kalsa da pek çok oyuncu, kariyerlerinin en fazla skora katkı sunduğu dönemi geride bıraktı. 20 yaşındaki santrfor Batuhan Kör, sezon genelindeki 11 golü ve bir asisti ile başarılı bir grafik ortaya koyarken; istikrarlı olarak süre aldığı ilk sezonunda adını duyurdu. Son 3 sezondur A takımda süre almaya başlayan 21 yaşındaki Burak Kapacak da bir önceki sezonu gol atamamasına karşın 8 asist ile tamamlamıştı. Kapacak, geçtiğimiz sezon ise kariyerinin en skorer dönemini yaşayarak; 7’şer gol ve asiste imza attı. Genç oyuncu, 14 gole katkısıyla takımının en skor katkısı sunan ismi oldu.

Önceki sezon yalnızca 2 gol katkısı ile oynayan genç oyuncu; geçtiğimiz sezonda ise 7 gol, 4 asist ile kariyerinin en skorer dönemini yaşadı. Ayrıca 18 yaşındaki santrfor Eren Güler de 4 gol kaydederek A takım kariyerine iyi bir başlangıç yaptı.

Deneyimli isimler de kariyerlerinin en fazla skor katkısı sunduğu dönemi geride bıraktı. Burak Altıparmak, 2 golünün yanı sıra 9 asistiyle dikkatleri üzerine çekerek 30 yaşında kariyerinin hücumsal anlamda en verimli dönemini geçirdi. 26 yaşındaki sol bek oyuncusu Onur Atasayar, 3 gol ve 5 asistiyle kariyerinin zirvesini yaşadı. 28 yaşındaki savunmacı Cüneyt Köz, 9 sezon sorna ilk kez bir sezonda 2 gol kaydetti.

 

Bursaspor’dan taraftara uyarı: Dolandırıcılara dikkat

Hakan Fidan: Avrupa Birliği'ne katılın diye yalvaracaklar

Osmangazi Belediyesi Sarıalan’da çocuklara renkli kış etkinliği düzenledi

Sapanca’da tartışma cinayetle bitti

İstanbul Bağcılar’da şüpheli zehirlenme: 3 ölü 1 ağır yaralı

Antalya Büyükşehir’e yolsuzluk soruşturmasında iddianame hazır

Dağ havası lüks, karın bedeli ağır

Diyarbakır Emniyeti önündeki EYP saldırısına 13 gözaltı

TÜİK: Hizmet sektöründe güven yükseldi

Büyükşehir'de güç birliği mesajı

Bursa’da kuyu temizliği can aldı

Bursaspor’da yeni hoca belli oldu

Yeşil-Beyazlılar evinde 3 golle kazandı

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehadetinin üzerinden 25 sene geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize söz verdik, sözümüzü yerine getirdik

Başkan Bozbey’den Bursaspor’a tam destek

Uğur Mumcu, Bursa’da 33. yılında unutulmadı

İnegöl’de depo kazası: İşçi demirlerin altında kaldı

Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

Ereğli’de TIR ile otomobil çarpıştı: 2 can kaybı

Gençler Büyükşehir desteğiyle KPSS’ye hazırlanıyor

Bakan Şimşek: Fitch’ten Türkiye’ye pozitif sinyal

Junioshow, zorlu küresel koşullarda sektörün umutlarını tazeledi

Nilüfer’de kaçak barakalar yıkıldı

Kocaeli’de yolcu otobüsü alev aldı

Demirtaş’a modern kapalı pazar geliyor

Balıkesir Sındırgı’da deprem!

ABD’de kar ve soğuk alarmı, marketler boşaldı!

Aksaray’da et yüklü TIR devrildi: 1 ölü

“İlk Başkent Yenişehir” konferansıyla 700. Fetih Yılı başladı

Yükleniyor