Bursaspor’da mazbata töreni

Bursaspor’da Emin Adanur liderliğinde başkanlığa seçilen Hayrettin Gülgüler, mazbatasını aldı.

Bursaspor 7.06.2021 15:20:00 0
Bursaspor’da mazbata töreni

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirilen devir-teslim töreninde eski başkan Erkan Kamat, Adanur yönetimine başarılar diledi.
Bursaspor’da 5 Haziranda yapılan olağan genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Hayrettin Gülgüler, bugün mazbatasını aldı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşen devir-teslim törenine Gülgüler yönetimine liderlik yapan Emin Adanur ve eski başkan Erkan Kamat katıldı. Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, böylesine güzel bir birliktelikten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ardından konuşan eski başkan Erkan Kamat, “Benimle canla başla mücadele eden bütün yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ben göreve geldikten sonra elimden gelen her şeyi yaptım. Buna inanıyorum. Malî ve idarî anlamda düzeni sağladık. Temlikler olmasına rağmen 9 aylık sürede önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum. Sıkıntılar elbette var. Elektrik, doğalgaz gibi Allah yardımcıları olsun. Hayrettin bey ve Emin bey yetmez. Bütün Bursa, Bursaspor başkanı ve yönetiminin yanında yer almalıdır. Yoksa siz Emin beyin gücünü kullanalım, onun da hayatından çalalım, işinden gücünden çalalım, gelsin Bursaspor’da görev yapsın; 3 ay sonra onu da yıldırırsınız. Bu yüzden o güç birliğini yapmamız lazım. Aksi takdirde kötü günler olur. Kimin elinden ne geliyorsa yardımcı olmalı. Tekrar başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.
Emin Adanur ve Hayrettin Gülgüler’den açıklama


Bursaspor’un yeni başkanı Hayrettin Gülgüler ise şunları söyledi: “Başkan Erkan Kamat’a teşekkür ediyorum. Seçim oldu, Emin Adanur önderliğinde, ben Hayrettin Gülgüler olarak çok teşekkür ederim. Biz buraya çalışmaya geldik. Emin bey bizi çok çalıştıracak. İlk hedefimiz tahtayı açmak. Allah bizi utandırmasın.” Yönetime liderlik yapan Emin Adanur ise, “Seçim ne kadar güzel geçtiyse, atmosfer de o kadar güzel şu anda. Heyecanımıza heyecan katan bir atmosfer mevcut. Bütün geçmiş başkanlara saygı duymamız gerekiyor ve hepsine teşekkür ederim. Allah izin verirse bugün itibariyle yola çıkmış bulunuyoruz. Verdiğimiz vaatleri ve sözleri yerine getirmek için çalışmaya başlayacağız. Bundan sonraki süreç için herkes için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Mazbata töreninin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile Bursaspor’da yeni bir dönem başlamış oldu.

Yapay zeka destekli üretim planlama: Fabrikanın görünmeyen yükünü hafifleten akıl

Fenerbahçe, N’Golo Kanté transferini resmen duyurdu

BUSKİ'den su kesintisi açıklaması.

Büyükşehir’den üreticiye mazot desteği

Bursa'da motosikletli genç ölümden böyle döndü!

Atatürk’ün izinde bir kent: Cumhuriyet Bursa’sı

Yıldırım’da su kesintisi

Fırıncı tarifelerinde yeni dönem başladı

Başkan Bozbey’den deprem bölgesine anlamlı ziyaret

Başkan Aydın, Hisar Bölgesi'ni geleceğe taşıyor

İnegöl’de sokakta kurusıkı tabancayla ateş açanlar yakalandı

Yıldırım Belediyesi, Alev Alatlı’yı vefatının ikinci yılında andı

3 Yaşındaki Bilal'in yuttuğu 50 kuruş boğazında kaldı!

Yalova’da şüpheli ölüm: Denizden kadın cesedi çıktı

Büyükşehir’den üreticiye büyük destek

Epstein belgelerinde Türkiye hazımsızlığı

2026 ramazan pidesi fiyatları belli oldu

Devlet Bahçeli: "Öcalan umuda, Demirtaş yuvasına dönsün."

Kestel’e 400 milyonluk dev meyve yatırımı

BURULAŞ açıkladı: Fazla çekimler iade edilecek

Bozbey’den güvenlik görevlisine teşekkür

Motorin zammı düşürüldü

Yenişehir’de 9 ay sonra hayvan pazarı yeniden faaliyette

Bursa'da dev kaçakçılık operasyonu

Bursa’da bıçaklı kavga: 1 kişi ağır yaralı

Bursa’da fabrikada pilav yiyen 20 işçi hastanelik oldu

2026 Ocak ayı enflasyon rakamları belli oldu

Başkan Aydın’dan huzur ve bereket mesajı

Bursa Uluslararası Spor Festivali başlıyor

Başkan Şadi Özdemir’den minik Yağız Efe’ye destek çağrısı

Yükleniyor