Bursaspor’da mazbata töreni

Bursaspor’da Emin Adanur liderliğinde başkanlığa seçilen Hayrettin Gülgüler, mazbatasını aldı.

Bursaspor 7.06.2021 15:20:00 0
Bursaspor’da mazbata töreni

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirilen devir-teslim töreninde eski başkan Erkan Kamat, Adanur yönetimine başarılar diledi.
Bursaspor’da 5 Haziranda yapılan olağan genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Hayrettin Gülgüler, bugün mazbatasını aldı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşen devir-teslim törenine Gülgüler yönetimine liderlik yapan Emin Adanur ve eski başkan Erkan Kamat katıldı. Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç, böylesine güzel bir birliktelikten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ardından konuşan eski başkan Erkan Kamat, “Benimle canla başla mücadele eden bütün yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ben göreve geldikten sonra elimden gelen her şeyi yaptım. Buna inanıyorum. Malî ve idarî anlamda düzeni sağladık. Temlikler olmasına rağmen 9 aylık sürede önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum. Sıkıntılar elbette var. Elektrik, doğalgaz gibi Allah yardımcıları olsun. Hayrettin bey ve Emin bey yetmez. Bütün Bursa, Bursaspor başkanı ve yönetiminin yanında yer almalıdır. Yoksa siz Emin beyin gücünü kullanalım, onun da hayatından çalalım, işinden gücünden çalalım, gelsin Bursaspor’da görev yapsın; 3 ay sonra onu da yıldırırsınız. Bu yüzden o güç birliğini yapmamız lazım. Aksi takdirde kötü günler olur. Kimin elinden ne geliyorsa yardımcı olmalı. Tekrar başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.
Emin Adanur ve Hayrettin Gülgüler’den açıklama


Bursaspor’un yeni başkanı Hayrettin Gülgüler ise şunları söyledi: “Başkan Erkan Kamat’a teşekkür ediyorum. Seçim oldu, Emin Adanur önderliğinde, ben Hayrettin Gülgüler olarak çok teşekkür ederim. Biz buraya çalışmaya geldik. Emin bey bizi çok çalıştıracak. İlk hedefimiz tahtayı açmak. Allah bizi utandırmasın.” Yönetime liderlik yapan Emin Adanur ise, “Seçim ne kadar güzel geçtiyse, atmosfer de o kadar güzel şu anda. Heyecanımıza heyecan katan bir atmosfer mevcut. Bütün geçmiş başkanlara saygı duymamız gerekiyor ve hepsine teşekkür ederim. Allah izin verirse bugün itibariyle yola çıkmış bulunuyoruz. Verdiğimiz vaatleri ve sözleri yerine getirmek için çalışmaya başlayacağız. Bundan sonraki süreç için herkes için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Mazbata töreninin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile Bursaspor’da yeni bir dönem başlamış oldu.

AK Partili Altepe’den Aktaş’a eleştiri, Bozbey’in tezine destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem turistleri gitti,biz buradayız sizlerle beraberiz

İşte Bursa’nın trafik sorununu çözecek proje!

2025’in dönüm noktaları Osmangazi’de konuşuldu

Bursa'da drone destekli trafik denetimi

Mersin'de yangın: 2 çocuk hayatını kaybetti

Büyükşehir'de kar alarmı

Nİlüfer'de HIV hastalığı ele alındı

Asgari ücret kararı sonrası gözler memur ve emekli zammında

Teknoloji sessizce hayatımızı yeniden yazıyor

İstanbul’da kar alarmı: Sıcaklıklar hızla düşüyor

Başkan Alper Taban gençlerle bir araya geldi

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 2025 yılını değerlendirdi

Yıldırım'da sessiz devrim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımları Türkiye Yüzyılı’nın temelidir

Bakan Kacır: Türkiye üretim gücüyle küresel rekabette öne çıkıyor

Cevdet Yılmaz: Ocakta enflasyonda 20'li rakamları göreceğiz

3 litre kızgın yağla kocasını öldürmüştü, istenen ceza belli oldu!

Başkan Özdemir: 2026 Nilüfer için daha güçlü bir yıl olacak

Altın ve Gümüşte tarihi rekor

Türkiye’de gelir dağılımında sınırlı iyileşme

İşte Cumhuriyet Başsavcılığı'nın işaret ettiği maç: 6 gözaltı

Başkan Aydın’dan kandil ikramı

TÜİK açıkladı: 2025’te tarımsal üretim geriledi

Uludağ’da Sezon Açıldı, Kar Gecikti

Bahis soruşturması: Erden Timur ve 14 futbolcu dahil 29 gözaltı kararı

Bursaspor’da Devre Arası Mesaisi Başladı

Faruk Çelik’ten ‘savaş’ ilanı: Artık susmayacağım!

CHP’den Antakya Ulu Camii tepkisi

Tülay Hatimoğulları'ndan 'anadilde ibadet' vurgusu: Kürtçe Kur'an okunabilmeli

Yükleniyor