Bursaspor'dan 3 - 0'lık zafer

Bursaspor, 41 bin 300 taraftarın önünde Tokat Belediye Plevnespor karşısında önemli bir galibiyet aldı.

Bursaspor 16.09.2024 09:59:00 0

Bursaspor

Bursaspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un ikinci haftasında Tokat Belediye Plevnespor ile sahasında oynadığı maçı 41 bin 300 taraftarın önünde kazandı. Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nı dolduran taraftarlar, yeşil-beyazlı ekibe büyük bir destek vererek tarihi bir rekora imza attı.

Bursaspor’dan Farklı Galibiyet

Süper Lig şampiyonluğunun ardından zor dönemler geçiren Bursaspor, 3. Lig'de de taraftar desteğiyle yeniden toparlanmaya başladı. Kulüp başkanı Enes Çelik yönetimindeki yeşil-beyazlılar, uzun süredir kapalı olan transfer tahtasını açarak olumlu bir hava yakaladı. Ligin ilk iç saha maçında taraftarına destek çağrısında bulunan Bursaspor yönetimi, bu çağrıya karşılık olarak tribünlerin dolmasını sağladı.

Tokat Belediye Plevnespor karşısında oynanan maçta Bursaspor, 33. dakikada İlhan Depe, 75. dakikada Mücahit Can Akçay ve 87. dakikada Ahmet İlhan Özek’in golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı ve puanını 6’ya yükseltti.

"3. Lig Tarihinin Rekoru Kırıldı"

Maç sonunda Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Emir Çokçağlayan, alınan galibiyet ve taraftar desteği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çokçağlayan, “Uzun süredir istediğimiz havayı yakaladık. Tüm şehir, Bursaspor’un hak ettiği yere gelmesi için kenetlendi. Taraftarımız destek çağrısına kayıtsız kalmadı ve bugün 41 bin 300 kişi maça geldi. Bu, aynı zamanda 3. Lig tarihinin seyirci rekoru oldu. Taraftarlarımıza minnettarız. Bundan sonraki maçlarda da bu havayı yakalayacağımıza inancımız tam. Bursaspor’un büyüklüğünü bir kez daha herkese gösterdik” dedi.

Bursaspor, aldığı bu galibiyetle hem sahada hem de tribünde güçlenerek yoluna devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, taraftarının desteğiyle eski günlerine dönme yolunda umutlarını artırıyor.

 

 

 

 

 

Bursaray arızası sonrası Başkan Bozbey'den açıklama!

Trump “görüştük” dedi, İran yalanladı: “Hiçbir temas yok”

Erol Köse hayatını kaybetti

Bahçeli, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti

Yıldırım’a modern pazar alanları kazandırılıyor

Bursa’da ‘kız meselesi’ kavgası kanlı bitti

Maliye 'lüks harcama' yapan 16 bin 300 kişinin peşinde

Yıldırım’da temel fotoğrafçılık kursu başladı

Trump'tan flaş karar! Enerji tesislerine saldırı 5 gün ertelendi!

Başkan Erol, kırsalda bayramı ilçe ilçe yaşattı

Altın ve gümüşte sert kayıp

CHP ve AK Parti bayramlaşmasından çarpıcı notlar

Osmangazi’den kadınlara girişim desteği

Levi-Strauss’un düşünce mirası Nilüfer’de konuşuldu

Teğmen Ebru Eroğlu’nun ihraç davasında karar

Bursaspor’da kombine satışı başlıyor!

Bursa’da aranan 8 kişi operasyonla yakalandı

Bursa'da bıçaklı kavga can aldı

Yenişehir’de bayram öncesi temizlik seferberliği

Bursa’da bayram trafiğine havadan sıkı denetim

UEDAŞ'dan bayramda kesintisiz hizmet!

Bursa'da 8 katlı binada yangın paniği

İnegöl protokolü bayramlaşma töreninde bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Bursa’da kontrolden çıkan otomobil prefabrik yapıya girdi

Nilüfer’de bayramlaşma geleneği sürdü

İnegöl’de kamyon devrildi: 2 yaralı

Bursa protokolü bayramlaşmak için bir araya geldi

Başkan Aydın, Osmangazi Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Başkan Yılmaz, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

Yükleniyor

loading