Bursaspor’un orta sahası resmen çöktü!

Nesine 2.Lig 9.Hafta mücadelesinde deplasmanda 68 Aksaray BLD sporun konuğu olan Bursaspor, rakibini Sertaç Çam’ın biri penaltıdan olmak üzere attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Bursaspor 20.10.2025 13:06:00 0
Bursaspor’un orta sahası resmen çöktü!

Bu maçla birlikte namağlup unvanını da kaybeden ev sahibi ekibin tek golünü de Oğuzhan Aksoy, ağlara gönderdi.

Şüphesiz bu maçın zorlu geçeceği ve Şampiyonluk hesapları yapan Bursaspor’un zorlanacağı tahmin ediyorduk ama…

Bursaspor kazanırken resmen S.O.S verdi!

Maçın detaylarına girmeden önce Bursaspor, adına köşe vuruşu kazanılmayan ilk mücadele olduğunun altını çizmekte fayda var. Hatta bırakın bu sezonu Bursaspor, geçen sezon dahi köşe vuruşu kullanmadan bir maçı tamamlamadı.

Varın gerisini siz düşünün…

Oyuna ağırlığınızı koyarak başlıyorsunuz ve bunu rakibinize hissettiriyorsunuz…

3.dakika da Batuhan Yayıkçı ve 24.dakika da Hakkı Türker ile gol yapabileceğiniz 2 fırsat yakalamanıza rağmen, 25.dakika da Anıl, rakip adına tek golün sahibi olan Oğuzhan Aksoy’un ağlara giden şutunu köşeden kornere tokatlamasa maç başka yere gidecekti.

32.dakika da Barış Gök’ün gayretiyle kazanılan ve Sertaç Çam’ın arka direkte kafayla ağlara gönderdiği kafa golü herkesi rahatlattı. Bu golün ardından daha da morallenen yeşil/beyazlılar 45+3.dakika da Ertuğrul Ersoy’un düşürüldüğü pozisyonda Sertaç Çam’ın penaltı golüyle fişi de çekti!

Ya da çektiğini zannetti.

Zira işler 2.yarıda resmen sarpa sardı. Önce 48.dakika da gelen Oğuzhan Aksoy’un golü ardından savunmaya yaslanan Bursaspor ve dalga dalga gelen ev sahibi ekip.

Tahsin Tam, 62.dakika da Muhammet Zeki Dursun ve 71.dakika da Sefa Narin’i oyuna atmasına rağmen aradığını bulamadı.

Her iki oyuncuya da oyuna girdikten sonra top 10 kere ya değdi ya değmedi.

Bursaspor’un orta sahası resmen çöktü!

Şampiyonluk hedefi olan bir takımın rakibi karşısında fizik güç olarak bu derece aciz kalmasının bir izahı olmalı.

Bazen oyunu soğutmaya çalışan yeşil/beyazlılar bazen de adale sakatlıkları ile yürekleri ağızlara getirdiler.

Nitekim takımına galibiyeti getiren Sertaç Çam’da adale sakatlığı ile 79.dakika da yerini 17 yaşındaki Ahmet Hakan Atış’a devretti.

Tahsin Tam’ın bu durumu acilen çözmesi gerekiyor.

Orta alanda tecrübesi ile ortalığı toplaması gereken Musa Çağıran’da pozisyonlarda refleks olarak ağır kalınca durum daha da vahim geliyor.

İlk yarıda sizi 4-5-1 oyun formasyonu ile kilitlemeye çalışan rakibiniz, 2. Yarıda oyunun neredeyse tamamını 3.bölge de oynuyor.

Bu durum da bizlere “Keşke Tayfun Aydoğan, sakatlanmasıydı ve sezonu kapatmasıydı” dedirtiyor.

Bilmem anlatabildim mi?

 

HÜSEYİN ALTINIRMAK

İbrahim Burkay:” Ödemelerde hiçbir aksama ve gecikme söz konusu değildir”

Bursalı şehit çocukluk arkadaşıyla aynı gün şehit düştü

Sosyal medyaya yaş sınırı mı geliyor?

CHP'li Yücel: "İddianame, CHP'nin kurumsal kimliğini hedef alan siyasi bir metin"

Osmangazi Belediyespor’dan madalya rekoru

Cumhurbaşkanı Bursa’ya gelecek mi?

Yıldırım Belediyesi'nden 5.867 tapu

Türkiye şehitlerine ağlıyor

Yürek yakan anlar: Şehidin ailesine haber ulaştı

Bursa’ya şehit ateşi düştü

MSB: TSK'ya ait kargo uçağı düştü

Bursa'nın ruhu notalarda!

İmamoğlu için 828 yıldan 2352 yıla kadar hapis cezası istendi

3900 sayfalık iddianamede 402 şüpheli var

AK Parti Yıldırım'dan 71 mahallede danışma meclisi

“Bursa’nın gönlünde iz bırakan Hikmet Şahin rahmetle anılıyor

Bahçeli: "Cumhur İttifakı'nın kaderi, milletin kaderi ve devletin bekasıdır"

Yüzyılın konut projesi’ne rekor başvuru: İlk günde 936 Bin 159 kişi

Bursa'da tavuk pilav yiyen 11 tarım işçisi zehirlendi

KKTC Cumhurbaşkanı ilk ziyaretini Türkiye'ye yapacak

Bir devrimcinin ardından 87 yıl geçse de

ATIŞ Yapı'nın tüm şirketlerine kayyum atandı: TMSF'den açıklama!

Yıldırım’da Türk halk müziği rüzgârı esti

İnegöl’den Cenon’a dostluk köprüsü

Ortaokul öğrencileri, Atatürk’ü özel koreografiyle andı

CHP’nin kurultay davasında gerekçeli karar açıklandı

Başkanlar Atatürk'ü andı!

Bursalılar gece depremle uyandı

İznik Gölü'nde tek seferde 21 ton gümüş balığı yakalandı

Bursa'da rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında 2 tutuklama

Yükleniyor