Tarih: 02.11.2015 17:09

BÜYÜK ZAFER, BÜYÜK COŞKU!

Facebook Twitter Linked-in

 

İnegöl yine farkını ortaya koydu, Ak Parti´ye yüzde 70 ile "Evet" dedi. Heyecanın doruk noktaya ulaştığı kutlamalar büyük coşkuya sahne oldu.

 

Tüm Bursa genelinde olduğu gibi ilçelerde de seçim heyecanı doruk noktadaydı.

Ak Parti İnegöl İlçe Başkanlığı seçim sonuçlarını, parti binasında geniş bir ekiple takip etti. Sandıklardan sonuçlar gelmeye başlayınca yüzler de gülmeye başladı.

 

Kurulduğu günden bugüne her seçimde birinci yaptığı AK Parti´ye yine yüksek bir oranla destek veren İnegöl, yüzde 70 ile ilçeler arasında en yüksek destek verenler arasına girdi.

 

Akşam saatlerinde netleşmeye başlayan sonuçlarla birlikte parti önünde biriken kalabalık da hızla arttı. Ak partililer ilçe binası önünde büyük bir coşku ile, 1 Kasım seçim zaferini kutladı.

 

Parti binası içinde seçim sonuçlarını takip eden Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´in alana gelmesiyle birlikte coşku doruk noktaya ulaştı.

 

Parti önünde toplanan kalabalığa ilk olarak İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş hitap etti.

 

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise "İnegöl seninle gurur duyuyor" sloganları eşliğinde konuşmasına başladı.

 

7 Haziran sonrası yaşananları özetleyen Şahin, 1 Kasım zaferinin tüm Dünya Müslümanlarının umudu olacağını söyledi.

 

Konuşmasının ardından partililere karanfille veda eden Şahin, yorucu geçen seçim maratonunu alnı ak tamamlamanın mutluluğunu vatandaşlarla birlikte yaşadı.

 

Ak partililer İnegöl´de kutlamalara geç saatlere kadar devam etti. Yollarda konvoylar oluşturan vatandaşlar renkli görüntülere imza attı.

 


/kanal16.com.tr/2015-11/2/180711950b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —