Büyükşehir'den Keles'e su müjdesi! Tankerler tarihe karıştı

Bursa'nın Keles ilçesinde yıllardır yaşanan içme suyu sıkıntısına son veren Büyükşehir Belediyesi, Kozağacı bölgesindeki 8 mahalleyi sağlıklı ve kesintisiz içme suyuyla buluşturdu.

Büyükşehir
BURSA HABER 9.03.2024 12:29:00 0

Bursa'nın Keles ilçesinde senelerdir yaşanan içme suyu sıkıntısına çözüm getiren Büyükşehir BelediyesiKozağacı bölgesindeki 8 mahalleyi sağlıklı ve kesintisiz içme suyuyla buluşturdu. Tankerle su taşıma dönemi sona erdi, artık mahalle sakinleri içme suyu sorunu yaşamayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles'teki içme suyu sorununu çözdü

Bursa Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarıyla Keles ilçesindeki içme suyu sorununa kalıcı bir çözüm getirdi. Kozağacı bölgesindeki 8 mahalleye toplamda 24 kilometre isale hattı, 11 içme suyu deposu ve 3 terfi odası ile hizmet götürüldü. Ayrıca Kıranışıklar, Akçapınar ve Haydar mahalleleri de içme suyu sorunundan kurtarıldı.

Başkan Alinur Aktaş'ın liderliğindeki Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ilgili mahalle sakinleri büyük memnuniyetlerini dile getirdiler. Tankerle su taşıma döneminin sona ermesiyle birlikte yaşam kalitelerinin arttığını belirten mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.