Tarih: 06.06.2022 21:18

Çaldıkları motosiklet ile hırsızlık yaptılar!

Facebook Twitter Linked-in

FATİH MISIR / ÖZEL HABER

Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri durumundan şüphelendikleri bir römorklu motosikleti takibe aldı. Bir süre sonra durdurdukları motosikletin ve römorktaki bir çok malzemenin çalıntı olduğunu tespit eden polis ekipleri şahısları gözaltına aldı.

Olay Orhangazi’de gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ekipleri gece saat 03.00 sıralarında şehir merkezinde durumundan şüphelendikleri bir motosikleti takibe aldı. Bir süre sonra motosikleti durduran polis ekipleri yaptıkları incelemede motosikletin çalıntı olduğunu tespit etti.

Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile soruşturmayı genişleten polis ekipleri motosiklet sürücüsü ile arkasında yolcu olarak bulunan iki kişiyi gözaltına aldı. Motosikletin römorkunda bulunan malzemelerin de çalıntı olduğunu tespit eden polis ekipleri şahısları emniyet müdürlüğünde sorguya aldı. M.B.(27) ve G.A.(34) emniyetteki sorgularının ardından Adliyeye sevkedildi. Şahıslar hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —