Camilere Osmangazi desteği

Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Mahallesi’nde yer alan Hakkı Camii’nin abdest alma yerlerini yenileyip, çevresini güzelleştirecek.

BURSA HABER 10.08.2020 15:19:00 0
Camilere Osmangazi desteği

Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Mahallesi’nde yer alan Hakkı Camii’nin abdest alma yerlerini yenileyip, çevresini güzelleştirecek.
Osmangazi Belediyesi, manevi değerlerin yanında mahalle halkı için buluşma noktası olan camilere yönelik hizmetlerine her geçen gün yenisini ekliyor. Sırameşeler Mahallesi’nde yer alan Hakkı Camii’nin eskiyen abdest alma yerleri, lavaboları ve helâlarını güzelleştirmek için çalışma başlatan belediye ekipleri, çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte camiyi yeni bir çehreye kavuşturacak. Çalışmalar kapsamında caminin etrafı açılırken, aynı zamanda mahalleye bir de meydan kazandırılmış olunacak.


Cami bahçesi yol kotundan yükseltilip 835 metrekare alanda zemin kaplaması gerçekleştirilecek. Ayrıca 25 metre uzunluğunda bahçe duvarı ve korkuluk yapılacak.
Sırameşeler Hakkı Camii’ndeki çalışmaları AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölge halkı için çok önemli bir yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi. Osmangazi’de bütün camilere ihtiyaca göre hizmet götürdüklerini belirten Başkan Dündar, “Hakkı Camii cemaatimizin de bizden cami etrafının açılarak abdesthane ve tuvaletlerin yenilenmesi yönünde talepleri oldu. Vatandaşlarımızın taleplerine kulak vererek camimizin eksikliklerinin giderilmesi için çalışma başlattık. Abdest alma yerleri, lavaboları ve tuvaletlerini yenileyeceğimiz camimizin çevre düzenlemesini de yapacağız. Sırameşeler Mahalle’mize hayırlı olsun” dedi.

Ağaç budarken 4 metre yükseklikten düşen bahçıvan öldü

Sultan Çelebi Mehmed dualarla anıldı

Manavgat Belediyesi'ne ‘rüşvet’ operasyonunda 28 kişi gözaltında, 6 şüpheli firari

Baklava Kutusunda 110 Bin Euro! Manavgat Belediyesi’nde Rüşvet Skandalı

Bursa’da Bunaltıcı Sıcaklıklar: Güneşli Günler Devam Ediyor

İstanbul'da deprem... Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'de birinci parti AK Parti'dir

Osmangazi Belediyesi yaz coşkusunu mahallelere taşıyor

Geleceğin futbolcuları Osmangazi’de sahaya çıktı

Eşini 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığın cezasında ‘pişmanlık' ve 'geleceğin etkilenmesi’ indirimi

Adıyaman, Antalya ve Adana belediyelerine yolsuzluk operasyonu

Bursa’da Körfez Seferleri başladı

İnegöl Belediyesi’nde Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Bursa’da üzerine şeker çuvalları düşen işçinin bacağı kırıldı

Parkta bıçakladığı kocasını elektrikli bisikletle hastaneye götürdü

Süper Lig'de 2025-2026 sezonu fikstürü açıklandı

“50 bin kişilik mağduriyet Meclis’e taşındı”

AK Parti’li Bayrak’tan CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç’a ’Arıtma tesisi’ tepkisi

Osmangazi’nin yollarında yoğun asfalt mesaisi

Yenişehir yolcusunu katladı, yeni seferler yolda!

İneği kamyonetin arkasına bağlayıp sürükledi; o anlar kameraya yansıdı

Doburca’da trafik düzenlemesi: 10 günlük kapanma

Putin ile Trump arasında 1 saatlik kritik görüşme

İmamoğlu'nun 8 yıl 9 aya kadar hapsi istendi!

Meclis kulisinden Bursa’ya müjdeler ve mesajlar

Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı adliyeye sevk edildi!

Bakan Yumaklı: Çeşme'deki yangın kontrol altında

TBMM'de zehirlenme şüphesi: 100'den fazla vekil hastanelik oldu!

Kestel’de su ve tarım yatırımları masaya yatırıldı

CHP'den Karacakaya Restaurant'ın satışına tepki

Yükleniyor