Çanakkale Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılına hazırlanıyor

Çanakkale Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılına hazırlanıyor

Çanakkale Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılına hazırlanıyor
GÜNDEM 24.10.2023 17:48:24 0
Çanakkale Belediyesi tarafından, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hazırlanan “Cumhuriyetin Yüzü Sensin” isimli video çalışması için Çanakkale Belediyesi çalışanları ve yöneticileri, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile birlikte Cumhuriyetin 100. yılında hizmet vermeye başlayan Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi Meydanında bir araya geldi.
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu için kırmızı-beyaz kıyafetlerin tercih edildiği bu anlamlı video çalışması, Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi Meydanında yer alan ve 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 15.00’te tüm vatandaşlarla birlikte açılışı yapılacak olan Atatürk Heykeli önünde gerçekleştirildi. Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak hazırlanan video, hazırlıkların tamamlanmasının ardından Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve belediye web sitesi üzerinden vatandaşlara paylaşılacak.
Çalışmalar çerçevesinde ayrıca, Yeşil Yerel Yönetim Binasının iç kısmı da Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak Atatürk posterleri, Türk Bayrakları ve kırmızı-beyaz renkli balonlarla donatıldı. Hizmet almaya gelen vatandaşlardan da Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşayabilmek adına yapılan düzenlemeler de büyük beğeni aldı.
Düzenlemelerin yapıldığı alanda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Cumhuriyetin 100. Yılı anısına hatıra fotoğrafı çekimi de gerçekleştirildi.