Tarih: 20.03.2012 17:20

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ…

Facebook Twitter Linked-in

18 mart şehitler günü ve çanakkale deniz zaferi`nin 97. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi inegöl?de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. hastane mezarlığındaki garnizon şehitliğinde düzenlenen anma törenine protokol ile şehit aileleri katıldı.

saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı jandarma merkez karakol komutanı üsteğmen çağlar ilden yaptı.

yapılan konuşmanın ardından günün ve anlamını belirten şiirin okunması ve  ilçe müftüsü bayram canbey tarafından şehitlerimiz için dua edildi. tören esnasında ise şehit yakınları duygu dolu anlar yaşadı

hastane mezarlığındaki garnizon şehitliğinde düzenlenen anma törenin ardından nuh mehmet küçükçalık anadolu lisesi tarafından fem dershanesinin çok amaçlı salonunda düzenlediği anma programına geçildi. program okulun görsel sanatlar öğretmeni önder yıldırım ve öğrencileri tarafından hazırlanan ?çanakkale 1915? adlı resim ve fotoğraf sergisinin açılışı ile başladı.

yoğun katılımın olduğu program günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile devam ederken, ayhan yurdagül tarafından yazılan ?son karakol çanakkale? adlı tiyatro oyunu sergilendi.


kanal16.com.tr/arsiv/2012-3/20/043504252.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —