Tarih: 22.03.2024 14:00

Celil Çolak'tan Bursa Platformu Derneği'ne ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakı AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil Çolak, Bursa Platformu Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Nilüfer'in sorunlarını ve çözüm önerilerini anlatan Çolak, "Nilüfer'i gerçek belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktık" dedi.

Sivil Toplumla İşbirliği Vurguladı

Sivil toplum kuruluşlarının önemini vurgulayan Çolak, "Bursa Platformu'nun bugüne kadar ilkeli duruşunu ve Bursa için yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket edecek, ortak akıl kullanacak, ilçemizi hak ettiği yere birlikte taşıyacağız" diye konuştu.

Nilüfer'in Sorunları

Nilüfer'in yanlış yönetim anlayışı yüzünden geriye gittiğini savunan Çolak, "Nilüfer sadece Özlüce Bulvarı'ndan ibaret değil. Ara sokaklara girdiğimizde yanlış uygulamalar daha da göze çarpıyor. İlçemiz yeşile hasret, belediyenin spor salonları, parkları yetersiz. Yeşil alanlar katledilmiş durumda" dedi.

Vizyon Projeler

Nilüfer için vizyon projeler hazırladıklarını belirten Çolak, "Önce yapılan hataları ve yanlış uygulamaları düzelteceğiz. Yeşil alanları çoğaltacak, parklar ve spor salonları yapacağız. Nilüfer'i hak ettiği yere birlikte taşıyacağız" diye konuştu.

Bursa Platformu Raporu

Bursa Platformu Derneği Başkanı İsmail Hakkı Kavurmacı ise dernek olarak hazırladıkları "Bursa Raporu" adlı çalışmayı Çolak'a sundu. Çolak da raporu inceleyip Nilüfer Belediye Başkanı seçilmesi halinde büyük emekle hazırlanan projelerin uygulanması için birlikte çalışmak istediğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —