Cemil Meriç Kültür Merkezi hizmete girmek için gün sayıyor

Cemil Meriç Kültür Merkezi hizmete girmek için gün sayıyor

GÜNDEM 12.01.2024 15:24:40 0
Cemil Meriç Kültür Merkezi hizmete girmek için gün sayıyor
Sultangazi’de yeni bir kültür merkezi daha hizmete giriyor. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun tarafından 50. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Cemil Meriç Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine girmek için gün sayıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Cemil Meriç Kültür Merkezi, 50. Yıl Mahallemize çok yakıştı. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
Sultangazi Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Dursun, ilçe genelinde yaptığı 24 yeni kültür merkezi ve hizmet tesisi ile vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. 50.Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Cemil Meriç Kültür Merkezi estetiği ve tarihi mimarisiyle dikkat çekiyor.
Hizmete girmek için gün sayan Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde pek çok fonksiyon bulunuyor. Tesiste bulunan Sanat ve Mesleki Eğitim Atölyeleri vatandaşların kişisel gelişimine ve kariyerlerine katkı sunacak. Kadın Spor Salonu kadınların rahat ve modern bir ortamda spor ve fitness yapabilmelerine imkan tanıyacak. Tesiste yer alan kütüphane özellikle gençlerin kitap okumasına, güzel bir ortamda ders çalışmasına fırsat verecek. Taziye Salonu ve çok amaçlı salon ise cenaze sahiplerinin taziyelerini kabul etmelerine ve çeşitli toplantılara ev sahipliği yapacak. Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde, bu fonksiyonlarının yanı sıra, Aile Sağlığı Merkezi ve 50.Yıl Mahallesi muhtarlığı ile PTT Şubesi yer alacak.
Kapsamlı hizmet alanları ile Cemil Meriç Kültür Merkezi’nin 50.Yıl Mahallesi’ne çok yakıştığını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Sultangazi’nin dört bir yanına birbirinden güzel hizmet tesisleri yaptık. Bugüne kadar vadettiklerimizin 4,5 katı kadar hizmet yaptık. 24 Kültür Merkezi ve hizmet tesisimizden biri daha kısa süre içerisinde hizmete başlamış olacak. Sultangazi’nin gelişmesi, halkımızın en iyi hizmeti en kolay şekilde alabilmesi için bu hizmetleri üretiyoruz. Başarımızın arkasındaki en büyük güç komşularımızın bize verdiği destektir. Bundan sonra da komşularımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Cemil Meriç Kültür Merkezi, ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Dışişleri’nden Orta Doğu’daki Türk vatandaşları için açıklama

Bursa’da hafta sonu uyarısı

Eşini sokak ortasında öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı

Mudanya’da sürücülere hız uyarısı ve kimlik kontrolü

Saç simülasyonu yaptırmadan önce bilmeniz gerekenler

Beton meydandan Kent Lokantası’na Osmangazi’deki dönüşüm

İletişim Başkanlığı'ndan dijital dezenformasyona karşı adım

TFF’den 2026-2027 sezonu tarihleri açıklaması

Nilüfer’de kardeşlik sofrası kuruldu

Gürlek: Sosyal medyadaki sapkın akımlara yasal fren geliyor

Büyükşehir’in iftar sofrası Harmancık’ta kuruldu

Akaryakıta çifte zam

Gürsu’da ulaşımı rahatlatan çalışma

Çınarcık suyu Görükle ve Mudanya’ya ulaşıyor

Uludağ’da tilkiye çarpan sürücü kaçtı

Kaçak tiny house’lara İznik Belediyesi’nden müdahale

25 yıl hapis cezası bulunan firari Gemlik’te yakalandı

Bursa’da cadde ve bulvarlara yeşil dokunuş

Başkan Aydın 700 günlük hizmet raporunu açıkladı

İnegöl’de jandarmadan tarihi eser baskını

Bakan Memişoğlu: Tütünle mücadelede önemli mesafe katettik

Bakan Fidan, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ile görüştü

Merkez Bankası rezervleri 210 milyar doları aştı

Beşiktaş-Galatasaray maçının hakemi Ozan Ergün oldu!

Başkan Oktay Yılmaz gazilerle iftar yaptı

Fransız üsleri geçici olarak ABD uçaklarına açıldı

Nilüfer Belediyesi kaçak depoyu yıktı

İnegöl’de elini makineye kaptıran işçi hastaneye kaldırıldı

Yıldırım’da bin 39 sentetik hap ele geçirildi

Büyükşehir Gürsu’nun altyapısını yeniliyor

Yükleniyor