Tarih: 31.03.2015 21:02

“CENAZE EVİNDE DÜĞÜN OLMAZ”

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 29. hafta maçında konuk olduğu grup sonuncusu Altay’ı 5-3’lük skorla geçerek dört hafta sonra üç puana ulaşan İnegölspor, kötü gidişatına ’dur’ diyerek play-off yolunda dev bir adım attı.

Maçın sonunda bordo-beyazlılar galibiyetin sevincini, siyah-beyazlılar ise evinde aldığı mağlubiyetle lige tutunma umutlarını yitirmenin üzüntüsünü yaşarken, İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, oyuncularını “cenaze evinde düğün olmaz” sözleri ile sevinci abartmamaları konusunda uyardı. Deneyimli spor adamının bu sözleri maçın önüne geçti ve takdir kazandı.

Maçın değerlendirmesini yapan teknik direktör Şaban Yıldırım, “Aldığımız kötü sonuçlar nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bu atmosferden sıyrılmamız ve kalan maçlara daha moralli bir şekilde girebilmemiz için Altay ile oynadığımız maç bizim için çok önemliydi. Erken yediğimiz golle yenik duruma düşmemize rağmen, haftalardır yaşadığımız gol atamama sıkıntısını bu maçta gidererek 5 gol atmış olmamız, futbolcularımızın güveninin geri gelmesi açısından önemli oldu” dedi.

Yıldırım, aldıkları bu galibiyetle tekrar Play Off yoluna girdiklerini belirterek bundan sonra daha iyi olacağını düşündüğünü kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —