‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediye Spor Kulübü bünyesindeki Kış Spor Okulları’nda eğitim gören sporcularla bir araya geldi.

SPOR 19.10.2020 16:55:00 0
‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ’
Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ndeki yüzme, karate ve cimnastik branşında eğitim gören sporcuların antrenmanını izleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocuklar ve veliler ile bir süre sohbet etti. Ziyaretlerde Başkan Yılmaz ve minik sporcular arasında renkli diyaloglarda yaşandı.

 

5 TESİSTE 10 BRANŞ

 

Spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılmasının büyük önem taşıdığını ve çocukların kendilerini geliştirmeleri için spora devam etmelerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediye Spor Kulübümüzün bünyesinde faaliyet gösteren Kış Spor Okullarında eğitimlerimiz 10 Ekim’de başladı ve 23 Mayıs’a kadar devam edecek. Kış Spor Okullarında 10 branş, 5 tesiste 4 ile 14 yaş arasındaki çocuklarımıza hizmet veriyoruz. Toplamda 459 sporcumuz şuanda tesislerimizden hizmet alıyor” diye konuştu. 

 

EVLATLARIMIZI KORUYORUZ

 

Kış Spor Okulları’nın gerçekleştirildiği Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, “Burası sadece Yıldırım’a değil Gürsu’ya, Kestel’e ve Osmangazi’ye de hizmet veren önemli bir tesis. Yıldırım ilçemiz Bursa’nın en yoğun ikinci ilçesi. Bununla birlikte coğrafya açısından Bursa’nın yüzde 1’ini, nüfus yoğunluğu açısından ise Bursa’nın yüzde 25’ini kapsıyor. İlçemiz 200 binin üzerinde genç nüfusu da bünyesinde barındırıyor. Bizlerde bu vesile ile Kış Spor Okullarımızda yüzlerce çocuğumuza basketbol, cimnastik, futbol, karate, masa tenisi, satranç, taekwando, tenis, voleybol ve yüzme branşlarımızda hizmet veriyoruz. Tesislerimiz, çocuklarımızın spor yapma alışkanlıklarının yanı sıra sosyalleşmesi açısından da önemli bir yer. Bizler gençlerimizin ve çocuklarımızın hem madde ve teknoloji bağımlılığı gibi her türlü bağımlılıktan korumak hem de geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlanması için her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Uraloğlu: Boğazlarda dijital dönüşüm başlıyor

Bursa’da 700. yıl etkinliğinde tarih yolculuğu

Osmangazi’de aranan 2 hükümlü yakalandı

Mustafa Bozbey iftarı vatandaşlarla yaptı

2 bin 543 metrede Türk Bayrağı yenilendi

Yenişehir’de kuyumcuya silahlı soygun girişimi

Nilüfer’de ekmeğin içinden lastik çıktı

Usta oyuncu Ali Tutal’dan acı haber

Büyükşehir’den Ramazan’a özel kültür turu

Bursa’da minikler tiyatroyla buluştu

AK Parti Bursa’dan kararlılık vurgusu

Bursaspor’dan kritik deplasman galibiyeti

Yenişehir’e çevreci Cumartesi Pazarı geliyor

Keles’e ve Dağ ilçelerine cezaevi neden gerekli ?

Bursaspor sevgisi Üsküp’te yankılandı

Bursa’da yasa dışı bahis operasyonu: 4 tutuklama

Bursa'da 17 bin sosyal konutun hak sahibinin belirleneceği kura çekiliyor

Bursa’daki hurdacıda Boeing 747 şaşkınlığı

Bursaspor İzmir’de 3 puan peşinde

Bursa’da zehir tacirine büyük darbe

Osmangazi’de Ramazan coşkusu meydanlara taştı

Bursa'da 38 Saatlik kamera takibi yankesiciyi yakalattı

Ramazan’ın birlik ruhu Bursa’yı sardı

İftar ve Sahur artık ses bombasıyla duyuruluyor

Yıldırım’da motosikletler çarpıştı: 1’i hamile 2 yaralı

Nilüfer’de bisiklet kültürüne yakın markaj

Petrol gerilimi pompaya zam olarak yansıdı

Ramazan sofralarında sağlıklı beslenme vurgusu

Uyuşturucu tacirlerine geçit yok: 346 gözaltı

Okurhane’den kelimelerle kurulan köprü..

Yükleniyor