‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediye Spor Kulübü bünyesindeki Kış Spor Okulları’nda eğitim gören sporcularla bir araya geldi.

SPOR 19.10.2020 16:55:00 0
‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ’
Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ndeki yüzme, karate ve cimnastik branşında eğitim gören sporcuların antrenmanını izleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocuklar ve veliler ile bir süre sohbet etti. Ziyaretlerde Başkan Yılmaz ve minik sporcular arasında renkli diyaloglarda yaşandı.

 

5 TESİSTE 10 BRANŞ

 

Spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılmasının büyük önem taşıdığını ve çocukların kendilerini geliştirmeleri için spora devam etmelerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediye Spor Kulübümüzün bünyesinde faaliyet gösteren Kış Spor Okullarında eğitimlerimiz 10 Ekim’de başladı ve 23 Mayıs’a kadar devam edecek. Kış Spor Okullarında 10 branş, 5 tesiste 4 ile 14 yaş arasındaki çocuklarımıza hizmet veriyoruz. Toplamda 459 sporcumuz şuanda tesislerimizden hizmet alıyor” diye konuştu. 

 

EVLATLARIMIZI KORUYORUZ

 

Kış Spor Okulları’nın gerçekleştirildiği Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, “Burası sadece Yıldırım’a değil Gürsu’ya, Kestel’e ve Osmangazi’ye de hizmet veren önemli bir tesis. Yıldırım ilçemiz Bursa’nın en yoğun ikinci ilçesi. Bununla birlikte coğrafya açısından Bursa’nın yüzde 1’ini, nüfus yoğunluğu açısından ise Bursa’nın yüzde 25’ini kapsıyor. İlçemiz 200 binin üzerinde genç nüfusu da bünyesinde barındırıyor. Bizlerde bu vesile ile Kış Spor Okullarımızda yüzlerce çocuğumuza basketbol, cimnastik, futbol, karate, masa tenisi, satranç, taekwando, tenis, voleybol ve yüzme branşlarımızda hizmet veriyoruz. Tesislerimiz, çocuklarımızın spor yapma alışkanlıklarının yanı sıra sosyalleşmesi açısından da önemli bir yer. Bizler gençlerimizin ve çocuklarımızın hem madde ve teknoloji bağımlılığı gibi her türlü bağımlılıktan korumak hem de geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlanması için her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Abdulkadir Uraloğlu: Kara yollarında 58 bin 246 levha kaldırıldı

Başkan Özdemir: Nilüfer’i tiyatronun kalbi yapacağız

Arabesk’in efsanesi Ferdi Tayfur vefatının 1. yılında anıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pazartesi günü Trump ile görüşeceğim

Bursa’da çocuklar karın keyfini çıkardı

Bursa’nın kayıp milletvekilleri ve siyasetçileri

Başkan Erkan Aydın'dan Yağız Efe'ye destek çağrısı!

Osmangazi'den buzlanmaya karşı yoğun önlem

ABD Başkanı Trump'tan İran'a tehdit!

BTSO’nun UR-GE Gücü Bursa’yı Küresel Pazarlara Taşıyor

Başkan Erkan Aydın'dan Bursaspor'a güçlü destek!

Yalova'da Deaş operasyonu: 26 tutuklama

Bursa’da buzlanma kazaya neden oldu: 1 yaralı

Büyükşehir patili dostların yanında

Valilik açıkladı: Bursa'da yarın okullar tatil!

Bursa Emniyeti’nden yılbaşı için önemli iletişim listesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: Ekonomide olumlu sonuçları görüyoruz

Cevdet Yılmaz: 2026'da programımızı kararlılıkla uygulayacağız

Başkan Erkan Aydın yılın son nikahını kıydı

Devlet Bahçeli: DEAŞ'ın kanlı provokasyonları dikkatle takip edilmeli

BTSO seçim süreci ısınıyor

Gazeteci Ercan Akyıldız’ın acı günü

Bursa'da zehir tacirlerine darbe!

Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor

BTSO Başkanı İbrahim Burkay 2030 vizyonunu açıkladı

Başkan Şadi Özdemir’den Nilüfer için 2026 vizyonu

Bursa Valiliği'nden buzlanma ve don uyarısı

Bursa'da genç bir adam köprü altında ölü bulundu

UEDAŞ yeni yıla kesintisiz enerji mesaisiyle giriyor

Bursa Büyükşehir yeni yıla hazır

Yükleniyor