‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediye Spor Kulübü bünyesindeki Kış Spor Okulları’nda eğitim gören sporcularla bir araya geldi.

SPOR 19.10.2020 16:55:00 0
‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ’
Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ndeki yüzme, karate ve cimnastik branşında eğitim gören sporcuların antrenmanını izleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocuklar ve veliler ile bir süre sohbet etti. Ziyaretlerde Başkan Yılmaz ve minik sporcular arasında renkli diyaloglarda yaşandı.

 

5 TESİSTE 10 BRANŞ

 

Spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılmasının büyük önem taşıdığını ve çocukların kendilerini geliştirmeleri için spora devam etmelerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediye Spor Kulübümüzün bünyesinde faaliyet gösteren Kış Spor Okullarında eğitimlerimiz 10 Ekim’de başladı ve 23 Mayıs’a kadar devam edecek. Kış Spor Okullarında 10 branş, 5 tesiste 4 ile 14 yaş arasındaki çocuklarımıza hizmet veriyoruz. Toplamda 459 sporcumuz şuanda tesislerimizden hizmet alıyor” diye konuştu. 

 

EVLATLARIMIZI KORUYORUZ

 

Kış Spor Okulları’nın gerçekleştirildiği Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, “Burası sadece Yıldırım’a değil Gürsu’ya, Kestel’e ve Osmangazi’ye de hizmet veren önemli bir tesis. Yıldırım ilçemiz Bursa’nın en yoğun ikinci ilçesi. Bununla birlikte coğrafya açısından Bursa’nın yüzde 1’ini, nüfus yoğunluğu açısından ise Bursa’nın yüzde 25’ini kapsıyor. İlçemiz 200 binin üzerinde genç nüfusu da bünyesinde barındırıyor. Bizlerde bu vesile ile Kış Spor Okullarımızda yüzlerce çocuğumuza basketbol, cimnastik, futbol, karate, masa tenisi, satranç, taekwando, tenis, voleybol ve yüzme branşlarımızda hizmet veriyoruz. Tesislerimiz, çocuklarımızın spor yapma alışkanlıklarının yanı sıra sosyalleşmesi açısından da önemli bir yer. Bizler gençlerimizin ve çocuklarımızın hem madde ve teknoloji bağımlılığı gibi her türlü bağımlılıktan korumak hem de geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlanması için her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş: Ankara tarihinin en kurak dönemini yaşıyor

Uraloğlu: Demir yolları ara tatile hazır

Bursa'da otobüs şoförü kar topu atan çocukları sopayla kovaladı

Yıldırım’da örnek öğrenci davranışı

İnegöl'de internet kablosunu çalan 2 kişi tutuklandı

Bursa'da tek katlı ev alev aldı

MSB’den Mehmetçik vurgusu

Şadi Özdemir’den Ankara’da Nilüfer temasları

Bursa'da yola fırlayan çocuğa çarpmamak için manevra yapan sürücü yaralandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Hepimiz adına yatıyorlar

Yıldırım Belediyesi’nden sokak hayvanlarına sıcak yuva

Kar yağışı Sapanca Gölü’ne can suyu oldu

Ahmet Davutoğlu: Komisyon raporu gecikiyor

Ali Babacan: Emekli hakkını istiyor

İntam, Tower Plaza, Carrefour: 3 proje tek kader

2025 Kayıtlardaki en sıcak üçüncü yıl oldu

Bolu’da deprem raporu: İki hastane yıkılacak

Kadın hakimi vuran savcının görev yeri şaşırttı!

Uludağ'da 3 kişinin öldüğü yangında istenen ceza belli oldu!

Nilüfer’de Durkheim söyleşisi

Osmangazi’de Kar Yağışına Karşı Yoğun Mesai

18. Uluslararası MEB Robot Yarışması 6-8 Mayıs’ta Antalya’da

Kredi kartı kullananlar dikkat! Yarından itibaren başlıyor...

İnegöl Belediyesi’nden Oylat’ta yıllık değerlendirme buluşması

TÜİK açıkladı: Tavuk eti ve süt üretimi azaldı

İran ekonomisi dibe vurdu kriz büyüyor

Büyükşehir’den çevre için önemli iş birliği

UEDAŞ Uludağ’da 7/24 sahada

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı yaşanıyor

Uludağ'da kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı; tatilciler akın etti

Yükleniyor