‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediye Spor Kulübü bünyesindeki Kış Spor Okulları’nda eğitim gören sporcularla bir araya geldi.

SPOR 19.10.2020 16:55:00 0
‘ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ’
Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ndeki yüzme, karate ve cimnastik branşında eğitim gören sporcuların antrenmanını izleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, çocuklar ve veliler ile bir süre sohbet etti. Ziyaretlerde Başkan Yılmaz ve minik sporcular arasında renkli diyaloglarda yaşandı.

 

5 TESİSTE 10 BRANŞ

 

Spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılmasının büyük önem taşıdığını ve çocukların kendilerini geliştirmeleri için spora devam etmelerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediye Spor Kulübümüzün bünyesinde faaliyet gösteren Kış Spor Okullarında eğitimlerimiz 10 Ekim’de başladı ve 23 Mayıs’a kadar devam edecek. Kış Spor Okullarında 10 branş, 5 tesiste 4 ile 14 yaş arasındaki çocuklarımıza hizmet veriyoruz. Toplamda 459 sporcumuz şuanda tesislerimizden hizmet alıyor” diye konuştu. 

 

EVLATLARIMIZI KORUYORUZ

 

Kış Spor Okulları’nın gerçekleştirildiği Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nin Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, “Burası sadece Yıldırım’a değil Gürsu’ya, Kestel’e ve Osmangazi’ye de hizmet veren önemli bir tesis. Yıldırım ilçemiz Bursa’nın en yoğun ikinci ilçesi. Bununla birlikte coğrafya açısından Bursa’nın yüzde 1’ini, nüfus yoğunluğu açısından ise Bursa’nın yüzde 25’ini kapsıyor. İlçemiz 200 binin üzerinde genç nüfusu da bünyesinde barındırıyor. Bizlerde bu vesile ile Kış Spor Okullarımızda yüzlerce çocuğumuza basketbol, cimnastik, futbol, karate, masa tenisi, satranç, taekwando, tenis, voleybol ve yüzme branşlarımızda hizmet veriyoruz. Tesislerimiz, çocuklarımızın spor yapma alışkanlıklarının yanı sıra sosyalleşmesi açısından da önemli bir yer. Bizler gençlerimizin ve çocuklarımızın hem madde ve teknoloji bağımlılığı gibi her türlü bağımlılıktan korumak hem de geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlanması için her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düzceli vatandaşlarla bir araya geldi

Bursa’da dere yatağına düşen adam hayatını kaybetti

Yakınları ulaşamayınca gerçek ortaya çıktı: Evinde ölü bulundu

Usta oyuncu Koray Ergün hayatını kaybetti

Bursa’da uyuşturucu operasyonu; 1 tutuklama

Nilüfer’de afetlere karşı deprem tatbikatı gerçekleştirildi

Suriye ordusu: "SDG’nin herhangi bir eylemi sert karşılık bulacak"

Yıldırım Belediyesi Bursa'nın fethini etkinliklerle kutluyor

Adıyaman’da feci kaza can aldı: 3 ölü, 3 yaralı

Yenişehir’de kapalı pazar yeri için proje süreci başladı

Refüje çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

İki grup arasında çıkan bıçaklı kavga ölümle bitti!

9 yıldır aranan FETÖ firarisi yakalandı

Bursa’da eşinden şiddet gören kadın, kızıyla camiye sığındı

Büyükşehir'den kar mesaisi

Küçük Sanayi’de şok tablo

Özer Matlı: Öngörülebilir ekonomi reel sektörü hızlandıracak

İran protestolarında eylemler giderek artıyor: 538 ölü

TİMBİR Heyetinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar'a ziyaret

İhracat odaklı kalkınma hedeflerine KFA Fuarcılık imzası

Bursa'da 7 katlı otelde yangın paniği yaşandı: 8 kişi dumandan etkilendi

Motorine zam geliyor: Depoları hemen fulleyin...

BİK Genel Müdürü Çay, TİMBİR toplantısının onur konuğu oldu

Cevdet Yılmaz: Sanayide dönüşüm, cari açıktaki iyileşmeye güç vermektedir

En büyük teknoloji fuarına Türkiye damgası!

Esenyurt'ta 4 katlı binanın giriş katındaki dairede patlama meydana geldi

Bakan Tunç: Meşruiyeti, dış ülkelerde ülkemizi şikayet ederek aramayız

Bursa'da fırtına esnasında düşen tabelanın altında kalmaktan son anda kurtuldu

Bakan Kurum: Sosyal Konut projemizin ilk evlerini Mart 2027'de teslim edeceğiz

Başkan Bozbey, Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın emekçileriyle bir araya geldi

Yükleniyor