Tarih: 22.05.2018 13:20

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ADAY BELİRLEME KRİTERİNİ AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, BOSNA HERSEK ZİYARETİ DÖNÜŞÜNDE UÇAKTA 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE AK PARTİ´DEN ADAY OLAN İSİMLERİN BELİRLENME SÜRECİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARDA BULUNDU. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ADAYLARDAN YAZILI TAAHHÜT DE ALINDIĞINI SÖYLEDİ.

Milletvekili aday listesi belli olan AK Parti´de, listeler hazırlanırken hangi kriterlere dikkat edildiğine ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´dan geldi.

Bosna Hersek dönüşü uçakta konuşan Erdoğan, milletvekili aday listelerini hazırlarken ehliyet ve liyakate önem verdiklerini belirtti.

Erdoğan, "Parlamentodaki prensiplerimize dikkat etmemiş, devamda hassasiyet göstermemiş arkadaşlarımızı listeye koymadık" dedi.

ADAYLARDAN YAZILI TAAHHÜT ALINDI

Adaylardan bir de taahhüt aldıklarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Aday adayı arkadaşlardan yazılı bir taahhüt aldık. ?Haftanın üç günü Ankara´dasınız. Üç günü dışında, hepinizin seçim bölgenizde ofisleriniz olacak. O ofislerde çalışmaları yürüteceksiniz. Oralardaki çalışmalarınızı da her hafta rapor edeceksiniz´ dedik. Bunların taahhüdünü de arkadaşlardan yazılı olarak aldık? ifadelerini kullandı.


/kanal16haber.com/2018-5/22/133431501b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —