Tarih: 01.10.2015 15:24

Cumhurbaşkanı Meclis´te konuşuyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis Genel Kurulu´nda konuşuyor. İşte Erdoğan´ın konuşmasından satır başları:

Sorunların çözümünü siyasetin dışında aramak bu ülkeye en büyük kötülüktür. Milli irade tek ve yegane çıkış yolduru. 1 Kasım´da da milli irade tecelli edecektir. 

Terörün sandıkları tehdit etmesini engellemek için siyasi partilerin kolaylaştırıcı oalcaklarını umuyorum. Türkiye´nin istikbali sözkonusu olduğu yerde tek vücut olamazsak görevimizi yerine getirmemiş oluruz. 

2023 hedeflerimize mutlaka ulaşılacaktır. 

Türkiye her anlamda emin ellerdedir. Türkiye okun yaydan fırlaması gibi geri dönülmez bir büyüme sürecindedir. Milli gelirimiz 800 milyon dolara çıkmıştır. 

Türkiye yolları köprüleri havalimanları yüksek hızlı trenleri ile dünyanın parlayan yıldızı oldu. Hedefimiz hızlı tren yolunu 13 bin kiçlometreye çıkarmaktır. Havayolunu halkın yolu haline getirdik. 26 olan havalimanı sayısı 55´e ulaştı bugün. 

Aylardır süren belirsizlik ortamına rağmen ekonomimiz üstesinden gelinmeyecek bir hale girmedi. Küresel krizin etkilerini en az hisseden ülkelerdeniz. Ekonomi bürokrasisi kararlı hareket etmelidir. Türkiye ekonomisi küresel ekonominin şartlarına uyarak adil kapsayıcı ilkeleriyle yoluna devam edecektir. Türkiye ekonomide de 2023 hedeflerine ulaşıpğ dünyanın parlayan yıldızı olacaktır.

Geçtyiğimiz 1 yıllık süreçte çok acı olaylara da şahit olduk. Bir siyasi parti başkanının 6 8 Ekim olaylarında 50 vatandaşımız hayatını kaybetti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —