Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Tam bir ibret vesikası

umhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'te yaptığı çirkin el hareketine tepki gösterdi.

POLİTİKA 8.12.2021 14:58:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Geçtiğimiz gün Katar'ın başkenti Doha'da olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarını tamamladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar ziyareti sonrasında ise gazetecilerle bir araya geldi.Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan ve soruları yanıtlayan Erdoğan; yatırım, üretim, istihdam ve ihracatla ekonomiyi güçlendireceklerini vurguladı.Erdoğan bunun üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, geçtiğimiz günlerde TBMM'deki konuşması sırasında yaptığı el hareketine değindi.

"YAPTIĞI HAREKETLERİ GÖRDÜNÜZ"

Sert ifadelerle tepkisini dile getiren Erdoğan, şunları söyledi:

"Ama tabii bunu anlamayan bir ana muhalefet var. İşte Meclis'teki konuşmasında Meclis'in kutlu diyebileceğim kürsüsünde ana muhalefetin başındaki adamın el kol hareketlerini izlediniz, gördünüz. Türkiye Cumhuriyeti’nde ana muhalefetin başındaki bir adamın yaptığı hareketlere bakın.

"TAM BİR İBRET VESİKASI"

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde böyle bir olay yaşandı mı? Bundan sonra da yaşanmaz herhalde. Bu, tam bir ibret vesikası. CHP'ye gönül veren tüm kardeşlerime de özellikle sesleniyorum, acaba böyle bir adama nereye kadar sabredeceksiniz?

"NEREYE KADAR SABREDECEKSİNİZ"

Yani ülkedeki iktidar partisine ve oraya gönül veren insanlara bu şekilde küfüreden bir ana muhalefetin başına nereye kadar sabredeceksiniz? Herhalde 2023'e kadar."

"BİR YANDAN HELLALLEŞMEK DİYOR, BİR YANDAN EDEPSİZ HAREKETLER YAPIYOR"

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" açıklamasına da işaret ederek "Bir taraftan 'helalleşmek' diyeceksin, öbür taraftan milletin Meclis'inde bu edepsiz el kol hareketini yapabilme cüreti göstereceksin. Kim öğrettiyse buna bunları... Sen zaten kasetle geldin. Kasetle gelen bir adam olarak şimdi yerini bu şekilde mi koruyacaksın?

"BU MİLLET AHLAKSIZLARLA AYNI YOLDA YÜRÜMEZ"

Bu millet bu tür ahlaksızlara, böyle bir yolu 'hadi yürü' demez. Ona başka türlü 'yürü' der. O ne kadar böyle yaparsa yapsın, biz aynı dille ona cevap vermeyiz. Çünkü biz iktidar olarak, onun gibi edepsiz, ahlaksız bir yapıya, bir karaktere sahip değiliz." ifadelerine yer verdi.

İnegöl Belediyesi’nden kronik hastalara ücretsiz hastane servisi

İYİ Parti Anıtkabir'i ziyaret etti

Abdulkadir Uraloğlu: Trabzon-Ankara arası hızlı trenimizle 4,5 saate düşecek

Otobüste yolcuyu darbedip, 'Komutanımı çağırın' dedi: O anlar kamerada

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulup, bunun hesabını soracağız

Yere atılan izmaritin belediyeye 35 milyon liralık maliyeti

Cumhur İttifakı zirvesi bugün Ankara’da yapılacak

Bursa trafiği için yeni kavşak ve bulvarlar yolda

Bursa’da molotoflu saldırı: 8 şüpheli yakalandı

Oyak Renault’tan çocuklara trafik güvenliği eğitimi

Bursa oto devi duyurdu: Ucuz model yolda

Altın ve gümüşte tarihi zirve: Gram altın 7 bin tl'ye dayandı

Yıldırım’da dar gelirliye su faturası desteği

Donald Trump: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok iyi bir telefon görüşmesi yaptık

Şam–SDG hattında ateşkes kararı

Bursa'da ulaşıma %15 zam

Büyükşehir Meclisi’nden ikinci oturum

Bursa'da TIR devrildi: 1 yaralı

Hakan Fidan: Suriye'de 18 Ocak mutabakatını destekliyoruz

Alaçam kar Festivali’ndeki aksaklıklarla ilgili Başkan Ferhat Erol’dan açıklamalarda bulundu

Tarım deposu ilçe gıda sanayi ile şahlanacak

AK Parti'li Ömer Çelik: Kanlı Yanvar şehitlerini rahmet ve saygıyla anıyoruz

Bursa’da yılın ilk fuarı Junioshow kapılarını açtı

Burulaş'ta hem eğitim hem eğlence

FETÖ üyesi eski hakime 9 yıl hapis cezası verildi

2 Çocuk babasından acı haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski NBA oyuncusu ile bir araya geldi

Yıldırım’da Molla Yegan’de yeni dönem

Bursa'da Sena ile Şilan'ın öldüğü kazada sürücü 1.44 promil alkollü çıktı

Yenişehir'de fırınlara sıkı denetim: YESAŞ’a ceza

Yükleniyor