Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Tam bir ibret vesikası

umhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'te yaptığı çirkin el hareketine tepki gösterdi.

POLİTİKA 8.12.2021 14:58:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Geçtiğimiz gün Katar'ın başkenti Doha'da olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarını tamamladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar ziyareti sonrasında ise gazetecilerle bir araya geldi.Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan ve soruları yanıtlayan Erdoğan; yatırım, üretim, istihdam ve ihracatla ekonomiyi güçlendireceklerini vurguladı.Erdoğan bunun üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, geçtiğimiz günlerde TBMM'deki konuşması sırasında yaptığı el hareketine değindi.

"YAPTIĞI HAREKETLERİ GÖRDÜNÜZ"

Sert ifadelerle tepkisini dile getiren Erdoğan, şunları söyledi:

"Ama tabii bunu anlamayan bir ana muhalefet var. İşte Meclis'teki konuşmasında Meclis'in kutlu diyebileceğim kürsüsünde ana muhalefetin başındaki adamın el kol hareketlerini izlediniz, gördünüz. Türkiye Cumhuriyeti’nde ana muhalefetin başındaki bir adamın yaptığı hareketlere bakın.

"TAM BİR İBRET VESİKASI"

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde böyle bir olay yaşandı mı? Bundan sonra da yaşanmaz herhalde. Bu, tam bir ibret vesikası. CHP'ye gönül veren tüm kardeşlerime de özellikle sesleniyorum, acaba böyle bir adama nereye kadar sabredeceksiniz?

"NEREYE KADAR SABREDECEKSİNİZ"

Yani ülkedeki iktidar partisine ve oraya gönül veren insanlara bu şekilde küfüreden bir ana muhalefetin başına nereye kadar sabredeceksiniz? Herhalde 2023'e kadar."

"BİR YANDAN HELLALLEŞMEK DİYOR, BİR YANDAN EDEPSİZ HAREKETLER YAPIYOR"

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" açıklamasına da işaret ederek "Bir taraftan 'helalleşmek' diyeceksin, öbür taraftan milletin Meclis'inde bu edepsiz el kol hareketini yapabilme cüreti göstereceksin. Kim öğrettiyse buna bunları... Sen zaten kasetle geldin. Kasetle gelen bir adam olarak şimdi yerini bu şekilde mi koruyacaksın?

"BU MİLLET AHLAKSIZLARLA AYNI YOLDA YÜRÜMEZ"

Bu millet bu tür ahlaksızlara, böyle bir yolu 'hadi yürü' demez. Ona başka türlü 'yürü' der. O ne kadar böyle yaparsa yapsın, biz aynı dille ona cevap vermeyiz. Çünkü biz iktidar olarak, onun gibi edepsiz, ahlaksız bir yapıya, bir karaktere sahip değiliz." ifadelerine yer verdi.

Yenişehir’de bayram öncesi temizlik seferberliği

Bursa’da bayram trafiğine havadan sıkı denetim

UEDAŞ'dan bayramda kesintisiz hizmet!

Bursa'da 8 katlı binada yangın paniği

İnegöl protokolü bayramlaşma töreninde bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Bursa’da kontrolden çıkan otomobil prefabrik yapıya girdi

Nilüfer’de bayramlaşma geleneği sürdü

İnegöl’de kamyon devrildi: 2 yaralı

Bursa protokolü bayramlaşmak için bir araya geldi

Başkan Aydın, Osmangazi Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Başkan Yılmaz, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

CHP Bursa’dan hastane alanı satışına tepki

Başkan Özel, öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

Bursa'da trafikte yol verme kavgası kameraya yansıdı!

BESAŞ baklavasına bayram öncesi yoğun ilgi

Bursa'da bayram arifesinde feci kaza: 7 yaralı

Bursa'da çatışma sonrası operasyon: 4 şüpheli yakalandı

Bursa’da iki ilçede su kesintisi!

Başkan Bozbey’den şehit aileleri ve gazilere vefa sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Altaylı’ya geçmiş olsun telefonu

Başkan Yılmaz’dan şehit ailelerine ziyaret

İnegöl'de 15 yıl hapis cezası bulunan firari dolmuşta yakalandı

Bursa’da Çanakkale Şehitlerine vefa

İnegöl'de genç sürücü ölümden döndü

İnegöl Kaymakamlığı’ndan yetim ve öksüz öğrencilere bayram hediyesi

Galatasaray, Liverpool’u elerse geliri 66 Milyon Euro’ya çıkacak

İnegölspor, Koray Palaz ile Anlaştı

İnegöl'de kontrolden çıkan tır yol kenarına devrildi

Hem vatandaşı soy hem de devlete diren!

Yükleniyor

loading