Darıca’da kılıçlar çekilecek

Darıca’da kılıçlar çekilecek

GÜNDEM 24.05.2025 11:54:50 0
Darıca’da kılıçlar çekilecek
Darıca Belediyesi, Eskrim Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. 54 ilden yaklaşık 900 sporcunun katılacağı şampiyona iki gün sürecek.
Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Eskrim Türkiye Şampiyonası, 24-25 Mayıs tarihlerinde Darıca’da gerçekleştirilecek. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak olan Darıca Eray Şamdan Spor Salonu, ülkenin dört bir yanından gelen sporculara kapılarını açacak.
İki gün sürecek olan şampiyonada, farklı yaş gruplarından çok sayıda lisanslı eskrim sporcusu madalya için mücadele edecek. Heyecan dolu müsabakalarda hem bireysel hem takım karşılaşmaları yer alacak. Türkiye Eskrim Federasyonu’nun koordinasyonunda gerçekleştirilecek organizasyon, aynı zamanda eskrim sporunun tanıtımı açısından da önemli bir platform olacak. 54 ilden yaklaşık 900 sporcunun katılacağı şampiyona iki gün boyunca birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olacak.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Eskrim Türkiye Şampiyonası gibi ulusal düzeydeki etkinliklerin Darıca’da düzenlenmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Başkan Bıyık, "Darıca’yı sadece bir sahil kenti değil, tam anlamıyla bir spor şehri haline getirmek için çalışıyoruz. Her branşta gençlerimizi spora teşvik ediyor, ulusal organizasyonlara ev sahipliği yaparak bu vizyonu büyütüyoruz. Darıca Belediyesi olarak sporun her branşına destek olarak spor şehri Darıca hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Zincirleme kazada otomobil kağıt gibi ezildi: 5 yaralı

Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 2 - Antalyaspor: 1 (Maç sonucu)

Çanakkale’deki orman yangını kontrol altına alındı

Ümraniye Bilim Merkezi açıldı

Haluk Bayraktar: "TB2’den KAAN’a uzanan bu dönüşüm, sadece teknolojik bir gelişme değil milletin kaderine sahip çıkma iradesidir"

Uyuşturucu sandılar, silah deposu çıktı: Otomobili kullanan şoför polisti

Başkan Alemdar: "Sakarya şehrin takımını hak ettiği yerlere taşıyacak güce de kabiliyete de sahiptir"

Avcılar’da İETT sürücüsünün aceleciliği, faciayla sonuçlanıyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile görüştü

Tekirdağ’da ’Çember’ uygulaması: 44 aranan şahıs yakalandı

Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 2 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)

Bursa’da 8 katlı binada yangın paniği

Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 0 - Antalyaspor: 0 (Maç devam ediyor)

Edirne’de İstanbul’un Fethi mehter konseriyle kutlandı

Bisiklet Milli Takımı, Balkan Yol Bisikleti Şampiyonası’ndan 5 madalya ile döndü

Sakarya’da 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerine şenlik gibi mezuniyet

Pendik Belediyesi Yetkinlik Geliştirme ve İstihdam Merkezi açıldı

Mutfak sektöründe 60 ülkeden 150’yi aşkın alıcı İstanbul’da buluştu

Keşan’da ilkokul öğrencileri 1 ton 109 kilogram atık pil topladı

Selimiye Camii’nde 3D mapping gösterisi izleyicilere sunulacak

Keşan’da "Aile Festivali" gerçekleştirildi

Keşan’da ters yönde giden ehliyetsiz sürücüye 60 bin TL ceza kesildi

Premier Lig’de sezonun futbolcusu Muhammed Salah seçildi

Daha önce böylesini görmediniz: Düğün konvoyunun önünü İnsansız Hava Aracı ile kestiler

Ataşehir’de bir binanın çatı katı yanarak alevlere teslim oldu

İznik’te Dâvûd-i Kayserî buluşması gerçekleşti

Bursa’ya yaya ve çocuk dostu sokak kazandırılıyor

Tekirdağ’da jandarmadan uyuşturucu ve silah operasyonları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara ile Dolmabahçe’de bir araya geldi.

Kazada yaralandı,oyuncağını elinden hiç bırakmadı

Yükleniyor