Dedektif gibi iz sürdü, arabasına çarpan aracı buldu

Bursa'da bir iş adamı, arabasına çarpıp kaçan aracı dedektif gibi iz sürüp buldu. İş adamının tek isteği, aracın şoförünün de bulunması.

BURSA HABER 12.08.2020 10:11:00 0
Dedektif gibi iz sürdü, arabasına çarpan aracı buldu

Kayapa Organize Sanayi Bölgesinde mobilya imalatı yapan firmanın aracına Kayapa-Görükle yolunda ilerlerken karşı yönden bir araç çarparak durmadan kaçtı.

Şirket aracında bulunan firma çalışanı Vedat İpek ölümden döndü. Şirket aracına çarpıp kaçan aracın plakasını alamayan işçi, durumu patronunu bildirdi. Patron Bahattin Ergene, polisi arayıp durumu izah etti. Polis kazayla alakalı zabıt tuttu. Ergene, kaçan sürücünün yakalanıp yakalanmayacağını sordu. Polisler, aracı takip etmenin sigorta şirketinin işi olduğunu söyledi.

Kasko şirketini arayan firma sahibi, "Bu bizim işimiz değil" cevabını aldı. Ergene, daha sonra karakola yönlendirildi. Buradan da aynı cevabı alınca ne yapacağını şaşırdı. Ergene, şirket aracına çarpıp kaçan aracı kaçtığı yöndeki iş yeri güvenlik kameralarını inceleyerek tespit etti. Güvenlik kamera görüntülerini de temin eden Ergene, kimsenin ilgilenmemesi üzerine ortada kaldı.


Bahattin Ergene, "İş yerimizde çalışan arkadaşımız malzeme götürmeye gidiyordu. 10 dakika sonra aradı, 'abi kaza yaptım' dedi. Karşı yönden gelen araç Kayapa yolunda vurup kaçmış. Kaza yerine polisi çağırdık. Polis geldi, zabıt tuttu. Kazaya dair bir işlem yapılmıyor. Bize vuran arkadaşın vicdanı varsa ortaya çıkmasını istiyorum" dedi.


Şirket aracını kullanan Vedat İpek ise, "Araç karşı taraftan çok hızlı şekilde, yolu ortalamış vaziyette gelerek bana vurdu. Durmayıp kaçtı. Biz de mi vurup kaçalım? Aracımızda 20 bin lira masraf var" şeklinde konuştu.

Mansur Yavaş: Ankara tarihinin en kurak dönemini yaşıyor

Uraloğlu: Demir yolları ara tatile hazır

Bursa'da otobüs şoförü kar topu atan çocukları sopayla kovaladı

Yıldırım’da örnek öğrenci davranışı

İnegöl'de internet kablosunu çalan 2 kişi tutuklandı

Bursa'da tek katlı ev alev aldı

MSB’den Mehmetçik vurgusu

Şadi Özdemir’den Ankara’da Nilüfer temasları

Bursa'da yola fırlayan çocuğa çarpmamak için manevra yapan sürücü yaralandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Hepimiz adına yatıyorlar

Yıldırım Belediyesi’nden sokak hayvanlarına sıcak yuva

Kar yağışı Sapanca Gölü’ne can suyu oldu

Ahmet Davutoğlu: Komisyon raporu gecikiyor

Ali Babacan: Emekli hakkını istiyor

İntam, Tower Plaza, Carrefour: 3 proje tek kader

2025 Kayıtlardaki en sıcak üçüncü yıl oldu

Bolu’da deprem raporu: İki hastane yıkılacak

Kadın hakimi vuran savcının görev yeri şaşırttı!

Uludağ'da 3 kişinin öldüğü yangında istenen ceza belli oldu!

Nilüfer’de Durkheim söyleşisi

Osmangazi’de Kar Yağışına Karşı Yoğun Mesai

18. Uluslararası MEB Robot Yarışması 6-8 Mayıs’ta Antalya’da

Kredi kartı kullananlar dikkat! Yarından itibaren başlıyor...

İnegöl Belediyesi’nden Oylat’ta yıllık değerlendirme buluşması

TÜİK açıkladı: Tavuk eti ve süt üretimi azaldı

İran ekonomisi dibe vurdu kriz büyüyor

Büyükşehir’den çevre için önemli iş birliği

UEDAŞ Uludağ’da 7/24 sahada

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı yaşanıyor

Uludağ'da kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı; tatilciler akın etti

Yükleniyor