Değirmen Gençlik'ten Vefa Ziyareti

Yıldırım Belediyesi Değirmen Gençlik gönüllüleri, ilçedeki şehit ailelerini, gazileri ve yaşlıları ziyaret edip hatırlarını soruyor.

BURSA HABER 12.07.2024 16:32:00 0
Değirmen Gençlik

Yıldırım Belediyesi ‘Değirmen Gençlik İyilik Ekibi’ Yıldırım’da şehit yakınları, gazi ve yaşlıları ziyaret ederek moral ziyaretinde bulunmaya devam ediyor.

Değirmen Gençlik Hareketi sosyal sorumluluk projeleriyle ile gönüllere ulaşmaya devam ediyor. ‘İyilik İçin Harekete Geç’ sloganıyla hayat bulan onlarca proje ile Yıldırımlı gençler ilçeye dair sosyal sorumluluk projeleri üretirken, fikirlerini uygulama imkânı buluyor. İlçenin dört bir yanına iyilik tohumları eken gençler, Değirmenönü Mahallesi’nde oturan şehit babası Sıtkı Ertem’in hanesine misafir oldular. 1995 yılında Van’ın Çatak ilçesine bağlı Bircan Bölgesi’nde PKK terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehitlik mertebesine erişen Ercan Erdem’i babasından dinleyen gençler şehit annesi ve babasına kendilerini misafir ettikleri için teşekkür ettiler.

 

 

Gençlerin ‘Değirmen Gençlik Projesi’ ile toplumsal dayanışma, sosyal sorumluluk, yeşil ve çevre duyarlılığı, insan hakları, hayvan hakları gibi birçok sosyal konuda proje ürettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, iyilik peşinde koşan gençlerin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Yıldırım’da gençlere yönelik birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Oktay Yılmaz, fikirlerini hayata geçirmek isteyen gençleri ‘Değirmen Gençlik’ ailesinin bir ferdi olmaya davet ederek, “Gençler, Yıldırım için harekete geçmeye hazır olduğunuzu biliyorum. Sizleri, kendinizi ve gençliğinizi ifade edebileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz ve yeni deneyimler kazanacağınız Değirmen Gençlik projemize katılmaya ve iyilik için harekete geçmeye davet ediyorum” dedi.

 

 

 

Ali Osman Sönmez Hastanesi yıl sonuna kadar açılacak

Nilüfer’de eğitimin iki yüzü, Mineraliçavuş’ta kreş ve ADD’nin yeni adresi

Osmangazi’de Şehit ve Gazi Ailelerine iftar

AK Parti’nin yönetim kademelerine "Bursa" imzası!

Ulu Cami’nin Ramazan mahyası değişti

Ekrem İmamoğlu soruşturma kapsamında ifade veriyor

Merkez Bankası döviz satım işlemi başlatıyor

Osmangazi’de Çanakkale Türküsü yankılandı

Şubat ayında 1,52 trilyon TL tutarında ödeme kartla yapıldı

Timsah, Kırşehir sınavına hazırlanıyor!

İşsizlik rakamları açıklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yeni açıklama

İsrail'in Gazze'ye saldırıları ikinci gününde: 183 çocuk hayatını kaybetti

Osmangazi Belediyesi’nden yöneticilere eşitlik eğitimi

Adalet Bakanı Tunç: "Yargı kimseden emir ve talimat almaz''

İsrail ordusu, Nablus'taki Ayn Mülteci Kampı'nda boşaltılan bazı evleri karargaha dönüştürdü

Bursa'da geri dönüşüm tesisinde yangın

İmamoğlu gözaltında! Özel: "Geleceğin cumhurbaşkanına darbe yapıyorlar"

MODEF İnegöl Mobilya Fuarı’na geri sayım başladı: Sözleşmelerin %96’sı tamamlandı

Mehmet Şimşek’ten piyasadaki hareketliliğe dair ilk açıklama

Cumhur İttifakı’ndan ilk açıklama

Hukuk dışı yöntemlere teslim olmayacağız!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan İmamoğlu açıklaması

İBB'de yolsuzluk soruşturması: İşte gözaltı kararı verilen tüm isimlerin listesi

Borsa sert düştü! Borsa İstanbul açılışta devre kesti

İstanbul'da toplantı ve gösteriler 4 gün süreyle yasaklandı

Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı

Ekrem İmamoğlu’nun diploması iptal edildi

Önder Matlı, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığına atandı

Bursa Milletvekili Gözgeç, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine atandı

Yükleniyor