Demirtaş Sakarya Camii’ne Yeni Abdestlik

Osmangazi Belediyesi’nin Demirtaş Sakarya Camii’nde yürüttüğü abdestlik, bay-bayan ve engelli tuvaletlerinin yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

BURSA HABER 7.04.2021 15:08:00 0
Demirtaş Sakarya Camii’ne Yeni Abdestlik

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki camilere nefes aldırmak, ibadetin dışında camileri vatandaşların buluşup birlikte vakit geçirebilecekleri yere dönüştürmek için büyük bir çaba harcıyor. Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gelen talepler doğrultusunda ilçedeki pek çok camide çevre düzenleme, abdestlik, tuvalet ve çay ocağı gibi müştemilat yapım çalışmalarını sürdürüyor. Demirtaş Sakarya Camii’nde geçtiğimiz yıl tamamlanan çevre duvarı ve bahçe düzenleme çalışmalarının ardından başlatılan abdestlik, bay, bayan ve engelli tuvaletleri ile müştemilat deposu yapım çalışmalarında sona geldi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların talebi doğrultusunda Demirtaş Sakarya Camii’nde başlattıkları çalışmanın bitme aşamasına geldiğini, kısa süre içinde hizmete açılacağını belirtti. Demirtaş’ın imar planlarının revize edilmesinin ardından Osmangazi’nin en hızlı büyüyen yeni gelişim bölgelerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Dündar, “Bu gelişimle birlikte vatandaşlarımızdan gelen talepler de arttı. Bu talepler doğrultusunda Sakarya Camimiz’de geçtiğimiz yıl çevre duvarlarının yapımı ile cami bahçesinde zemin kaplama çalışmaları yaptık. Ardından abdestlik, bay, bayan ve engelli tuvaletlerinin yapımına başladık. Yaklaşık 100 metrekarelik alanda yaptığımız abdestlik ve tuvaletlerin kaba inşaatı bitti. Tesisat ve seramiklerin döşemesi devam ediyor. Çevre düzenlemelerinin de tamamlanmasının ardından Sakarya Camimiz sadece ibadet için değil, mahalle insanımızın bir araya geldiği buluşma noktası olacak. İnşallah, kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.    

 

Osmangazi Belediyesi

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehadetinin üzerinden 25 sene geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize söz verdik, sözümüzü yerine getirdik

Başkan Bozbey’den Bursaspor’a tam destek

Uğur Mumcu, Bursa’da 33. yılında unutulmadı

İnegöl’de depo kazası: İşçi demirlerin altında kaldı

Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

Ereğli’de TIR ile otomobil çarpıştı: 2 can kaybı

Gençler Büyükşehir desteğiyle KPSS’ye hazırlanıyor

Bakan Şimşek: Fitch’ten Türkiye’ye pozitif sinyal

Junioshow, zorlu küresel koşullarda sektörün umutlarını tazeledi

Nilüfer’de kaçak barakalar yıkıldı

Kocaeli’de yolcu otobüsü alev aldı

Demirtaş’a modern kapalı pazar geliyor

Balıkesir Sındırgı’da deprem!

ABD’de kar ve soğuk alarmı, marketler boşaldı!

Aksaray’da et yüklü TIR devrildi: 1 ölü

“İlk Başkent Yenişehir” konferansıyla 700. Fetih Yılı başladı

Yasadışı bahis geliri 50 milyon lira olan çete çökertildi: 13 tutuklama

Bursaspor liderlik için sahaya çıkıyor

Sancaktepe’de ahşap binada yangın

IBAN mağdurlarından TCK 158 için uzlaşma çağrısı

5 günlük bebeği darp eden hemşireye yakalama kararı

Orban’dan Zelenskiy’e Davos tepkisi

Bakan Yerlikaya’dan güvenlik başlıkları masada

Balkan Barış Platformu İstanbul’da toplandı

Başkan Bozbey'den su çağrısı

Kaçış hazırlığındaki FETÖ şüphelileri yakayı ele verdi

Oktay Yılmaz: Sürdürülebilir su yönetimi Bursa'nın önceliği

MHP’nin 2 numarasından erken seçim için tarih

Davut Gürkan: "İyi ki AK Parti var, İyi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var"

Yükleniyor