Tarih: 11.09.2009 23:37

DEVLET HASTANESİ`NDE KALİTE TESCİLLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl Devlet Hastanesinde kalite tescillendi

 

2007 yılında başlatılan ISO 9000 Kalite çalışmalarını geçtiğimiz ay yapılan dış tetkik çalışmaları sonrası başarıyla tamamlayan İnegöl Devlet Hastanesi, TSE-ISO EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.

 

2007 yılında başlatılan sağlıkta kalite yolculuğunu başarılı bir şekilde yürüten İnegöl Devlet Hastanesi, Bursa ilçeleri arasında Yenişehir’in ardından kalitesini belge ile tescilleyen ikinci hastane oldu.

 

İnegöl Devlet hastanesi başhekimi Nizamettin demirci, TSE-ISO En 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve bayrağını TSE Bölge Müdürü Ömer Eyüpoğlu’nun elinden aldı.

 

Bugün Devlet Hastanesi toplantı salonunda düzenlenen törene Sağlık Grup Başkanı Uzm.Dr. Gönül Malat, hastane yönetimi, TSE Bölge Müdürü Ömer Eyüpoğlu ile hastane personeli katıldı.

 

Sinevizyon gösterisi ile başlayan törende konuşan Kalite Yönetim Temsilcisi Dr. Esma Kuzhan, alınan kalite belgesinde dolayı mutlu ve gurulu olduklarını söyledi.

 

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nizamettin Demirci ise kalite yönetim sisteminin gereklerine uyarak çalışanların etkin katılımı ile çağdaş bir hizmet sunmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Konuşmaların ardından çalışmalara katkılarından dolayı Başhekim Yardımcısı ve Kalite Yönetim Temsilcisi Dr. Esma Kuzhan, Hastane Müdürü Zaim Ongun ve Başhemşire Sibel Bekiroğlu’na plaket verildi.

 

Tören, TSE Bölge Müdürü Ömer Eyüpoğlu’nun TSE-ISO En 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve bayrağını Başhekim Nizamettin Demirci’ye teslim etmesi ile sona erdi.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —