Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Grup Toplantısında Konuşuyor

POLİTİKA 8.11.2022 10:45:00 0
Devlet Bahçeli

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

AK Parti'nin siyasi partileri ziyaret etmesi doğrudur.

Kılıçdaroğlu, CHP'nin başına paraşütle indirilmiş ve özel görevle yetkilendirilmiş taşeron bir siyasetçidir. Dış güçlerin içerideki etki ajanı veya ücretli acentesi gibi faaliyet gösteren bu savrulmaya siyaset diyen bunu da utanmadan demokrasi ile maskeleyen zillet ittifakı bir bakıma demokrasinin cellat başıdır.

STOLTENBERG'E TEPKİ!

NATO Genel Sekreteri İsveç ve Finlandiya'nın üçlü muhtıranın gereklerini yerine getirdiğini, artık tam üyelik zamanının geldiğini, üyeliklerinin de ülkemiz tarafından en kısa sürede onaylanmasını beklediğini açıklamıştır. NATO Genel Sekreterinin bu dili buyurgan bir dildir ve yaralayıcıdır. NATO Genel Sekreterinin TBMM'nin ne yapacağını, nasıl bir karar alacağını dikte etmesi, talimat verir gibi konuşması bize göre edepsizliktir.

İsveç Dışişleri Bakanının, ülkesinin terör örgütü PKK/YPG ile arasına mesafe koyacağını söylemesi yalnızca bir vaattir. Henüz ikna edici ve Türkiye'nin taleplerini karşılayan bir sonuç alınmış veya görülmüş değildir. Birleşik Krallık siyasi ve ekonomik çalkantılarla boğuşurken diğer Avrupa ülkeleri yaklaşan kış aylarından dolayı ısınma ve aydınlanma endişesiyle kıvranmaktadır. Türkiye bu konuda çok rahattır. Aksini iddia edenler zillete düşen müfteriler korosudur. 

Türkiye'yi sağda solda, ülke içinde, dışında, parti odalarında veya grup kürsülerinde kara para ile itham edenler, Türk askerine, Türk polisine uyuşturucu ticareti ile ilgili çamur atan kim olursa olsun bizim gözümüzde tescilli vatan hainidir.

Nilüfer’de hizmete 10 yeni araç daha

Ömeraltı Yaylası’nda yılkı atları görsel şölen sundu

Yıldırım Belediyesi’nden üreten kadınlara çok yönlü destek

Bursa'da dilencilik parası bebek bezinden çıktı!

Kalbimin ekmeğiyle, şükürle büyüyen yıllar!

Bursa’da fenomen ciğerciden duygulandıran iftar

Gemlik sahiline yeni kordon düzenlemesi

Galatasaray-Konyaspor maçındaki en tartışmalı pozisyona MHK Başkanı’ndan açıklama!

Hacivat-Karagöz gösterisine yoğun ilgi

Bursa’nın hangi ilçesine tarım cezaevi kuruluyor?

Mudanya’da gönüller aynı sofrada buluştu

Savunma sanayinin küresel buluşması 2027’de İstanbul’da

Avrupa Kupası’nda son 8’e Bursa damgası

Bursaspor ve Ankaragücü Bursa’da iftarda buluştu

Türkiye bu olayı konuşuyor...Bakan Gürlek'ten destek mesajı!

Bursa, yaşam kalitesinde 118’inci sırada

Pakistan’ın hava saldırısında 25 kişi öldü

Nilüfer'de MESEM ve çocuk işçiliği masaya yatırıldı

Yıldırım’da çocuklara tekne orucu iftarı

Kremlin’den sert mesaj: Hedef olur

Bursa’daki mahkeme SİDEMİR’i TMSF’ye bıraktı

Uraloğlu: Boğazlarda dijital dönüşüm başlıyor

Bursa’da 700. yıl etkinliğinde tarih yolculuğu

Osmangazi’de aranan 2 hükümlü yakalandı

Mustafa Bozbey iftarı vatandaşlarla yaptı

2 bin 543 metrede Türk Bayrağı yenilendi

Yenişehir’de kuyumcuya silahlı soygun girişimi

Nilüfer’de ekmeğin içinden lastik çıktı

Usta oyuncu Ali Tutal’dan acı haber

Büyükşehir’den Ramazan’a özel kültür turu

Yükleniyor