DOĞANBEY TOPLU KONUTLARINA ÇÖZÜM ARAYIŞI...

DOĞANBEY TOPLU KONUTLARI, BURSA´NIN KALBİNE SAPLANAN, BÜYÜK BİR HANÇER GİBİ ŞEHRİN GÖBEĞİNDE DURUYOR?.ADINDAN SIKLIKLA SÖZ ETTİREN TOPLU KONUTLAR FARKLI BİR KONUYLA YENİDEN GÜNDEME GELDİ VE BU SEFER TOPLU KONUTLARIN YUNUSELİ HAVAALANI İLE TAKASI DÜŞÜNÜLÜY

DOĞANBEY TOPLU KONUTLARINA ÇÖZÜM ARAYIŞI...
/kanal16haber.com/2018-4/6/124657982b.mp4
ÇEVRE 6.04.2018 12:46:00 0

Kentsel dönüşüm uygulamalarıyla ve Bursa´nın siluetine uygun olmayan yapısıyla son dönemde ismi sıkça gündeme gelen Doğanbey´de sürpriz bir gelişme yaşandı.

Bazı vatandaşlar ise yaşadıkları ulaşım ve otopark sorunları sebebiyle yeni bir yerleşim yerine taşınmanın doğru bir karar olacağını düşünüyor.

Doğan bey toplu konutları ile ilgili nasıl bir yol izlenilecek bilinmez... ancak vatandaşların düşünceleri bu yönde.....Konu ile ilgili bazı mahalle sakinleri ise yeteri kadar bilgi verilmediği ve sağlıklı iletişim kurulmadığından şikayet ediyor...

Mahalle muhtarı Aksu, Doğan bey ile ilgili gelişmelerden vatandaşın olumsuz yönde etkilendiğini de belirttihalle sakinleri yaşadıkları sorunlar ile ilgili yetkililerden biran önce çözüm bekliyor.

Kiremitçi mahalle muhtarı Kenan Solak ise mahalle sakinlerinin bazı sorunlar dışında burada yaşamaktan memnun olduğunu dile getirerek taşınma konusu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.