DOLANDIRICILAR SINIR TANMIYOR

KENDİNİ `BAŞKOMİSER TALAT` OLARAK TANITAN ŞAHIS TARAFINDAN BİN LİRASI DOLANDIRILMAK İSTENEN BİR KİŞİNİN İMDADINA POLİS YETİŞTİ

DOLANDIRICILAR SINIR TANMIYOR
kanal16.com.tr/arsiv/2011-12/23/033931244.mp4
ASAYİŞ 23.12.2011 11:42:10 0

İnegöl`de kendini `Başkomiser Talat` olarak tanıtan şahıs tarafından bin lirası dolandırılmak istenen bir kişinin imdadına polis yetişti. `Kredi kart bilgilerin başkasının eline geçti, hemen adliyeye gel` diyen şahsın kendisini bankamatiğe yönlendirmesi üzerine, durumdan şüphelenen Süleyman Ekşi, yanından geçen polise olayı anlatması ile dolandırıcılık olayı ortaya çıktı.

Öğle saatlerinde kendisine gelen telefon üzerine, telefonda konuştuğu kişiye inanarak adliyenin önüne giden ve telefondaki kişinin `bankamatiğe git` demesi üzerine şüphelenen Süleyman Ekşi, durumu bankamatiğin yakınındaki polis memuruna bildirdi.

İş yerine telefon açıldığını, telefondaki kişinin kendisini `Başkomiser` olarak tanıttığını belirten Süleyman Ekşi, "Böyle bir telefon geldiğinde, resmi makamlara bilgi verin. Böyle bir şeyle karşıya kaldığınızda hemen polise bilgi verin. Ben parayı yatırmadım ama bazı vatandaşların dalgınlığına gelir parayı yatırabilirler. Bu tip şeylere asla kanmayın. " şeklinde uyarılarda bulundu.