Tarih: 27.10.2023 13:54

DownTown Bursa açılını görkemli bir törenle yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Bursa'da, Atış Grup tarafından yapılan Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi görkemli bir törenle açıldı.

Düzenlenen açılış törenine, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış ve CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey katıldı.

Çok sayıda kafe, restoran, mağaza ve sinema salonunun yanı sıra bir de müzenin yer aldığı DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi, içinde bulundurduğu performans merkezi, gösteri havuzu ve animasyonlu led ekranlarıyla Bursa'yı, Türkiye'nin ve dünyanın seçkin markalarıyla buluşturuyor.

Aynı zamanda Bursa'da ilk kez yer alan 30 marka ile DownTown Yaşam ve Eğlence Merkezi, alışveriş tutkunlarının yeni adresi oldu.

Yaklaşık 650 bin metrekare alanda "Hayallerin Şehri" sloganıyla hayata geçirilen DownTown'da, 17 bin metrekarelik yeşil alan, geleneksel alışveriş kültürünün yanı sıra cadde mağazaları da bulunuyor. 200 farklı markayla, misafirlerine yepyeni bir alışveriş deneyimi sunan DownTown, ulusal ve uluslararası markaları çatısı altında konumlandırıyor.

Atış Grup CEO'su Ahmet Atış ise, "Kültür sanat, yeme-içme tüm konseptler için geniş bir alanımız var burada. Beş yılın sonunda açılışımızı yapıyoruz. Mutluyuz, gururluyuz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —