Downtown'da Şevval Sam rüzgarı

Ünlü sanatçı Şevval Sam hem sahne performansıyla hem de oyunculuğuyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Downtown
Haberi Sesli Oku
KÜLTÜR SANAT 12.09.2024 10:55:00 0

Oyunculuğu ve şarkıcılığıyla birbirinden önemli projelere imza atan ünlü sanatçı Şevval Sam, Bursa Downtown Avm'de D&R şubesinin kafe kısmının açılışını yaptı aynı zamanda "Rock'ı Severiz" adlı plağının imza günü ve söyleşi için sevenleriyle biraraya geldi. 

 

 

Söyleşi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sam ‘’ Bursa'da olmaktan mutluluk duyuyorum ve her seferinde Bursa'ya konsere geldiğimde farklı bir heyecanla şarkılarımı dile getiriyorum. "Rock'ı Severiz" adlı plağımdan bahsedersek eskinin sevilen parçalarını farklı bir tarzda söyledim ve ortaya bambaşka bir eser çıktı ‘’ cümlelerini dile getirdi. 

 

 

Albümdeki şarkılardan bahseden Sam ‘’ Barış Manço, Manga, Teoman, Cem Karaca, Duman gibi sevilen sanatçıların eserlerine yer verdiğini söyledi ‘’.

Söyleşi aralarında imza gününe gelen hayranlarının da sorularını yanıtlayan Şevval Sam, oyunculuk mu yoksa şarkıcılık mı size daha ağır basıyor sorusuna ‘’ müziğin bende her zaman ayrı bir yeri var ama oyunculukta da farklı rollere girmek bana iyi geliyor. Oyunculuğun hayatımda ayrı bir yeri var ‘’ dedi.

 

 

 

YENİ BİR KİTAP PROJESİ GELİYOR…

Şevval Sam kendi albüm hikayelerinden oluşan bir kitap hazırlamak istediğini ve aynı zamanda yine kendi şarkılarından oluşan bir klip hazırlamak istediğini söyledi. Kitabın adının ise 'Kuşlar Uçar Şevval Şarkı Söyler' olacağını duyurdu.

Söyleşi sonrası sevenlerinin plaklarını imzaladı.

 

Haber : Muhammed İMREK