Dündar’dan ERTEV’E Ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sanayi şehri Bursa’da mesleki eğitimlerle kalifiye eleman yetiştiren Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfı’nı (ERTEV) ziyaret etti.

BURSA HABER 8.12.2021 12:31:00 0
Dündar’dan ERTEV’E Ziyaret

Bulduğu her fırsatta vatandaş, esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölge sanayicileri ile de bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Başkan Dündar, son olarak Ermetal Şirketler Grubu bünyesinde, endüstri 4.0 yerli üretim ve girişimcilik ekosistemlerine yönelik eğitim ve altyapı desteği sunmak amacıyla hayata geçirilen Ermetal Teknolojik Eğitimler Vakfı’nı (ERTEV) ziyaret etti.

Ermetal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener ile birlikte vakfı gezen Başkan Dündar, atölye ve kuluçka merkezlerinde yapılan çalışmaları inceledi. Mesleki eğitimlerle kalifiye eleman ihtiyacına kalıcı çözümler sunmayı amaçlayan ERTEV’de eğitim alan gençlerle bir araya gelen Başkan Dündar, Türkiye’nin ERTEV gibi başarılı çalışmalar sayesinde büyüdüğünü ve büyümeye de devam edeceğini söyledi. 

“TÜRKİYE, ERTEV GİBİ BAŞARILI ÇALIŞMALAR İLE BÜYÜYOR”

 

ERTEV’in nitelikli üretim çalışmalarına imkan tanıyarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçladığına dikkat çeken Başkan Dündar, “Ermetal sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin en önemli fabrikalarından bir tanesi. Bugün bizler, Ermetal fabrikasının ürün ürettiği bölümleri değil de, insanları eğitip yetiştirdiği ERTEV’i ziyaret ettik. Yeni teknik elemanların yetişmesi adına çok önemli adımlar atılmış. Kendim, ilçem, şehrim ve ülkem adına Fahrettin Gülener’e teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye büyüyorsa, bu şekildeki başarılı çalışmalar sayesinde büyüyor. Atılan bu temeller ile Türkiye daha da güçlenecek” dedi. 

“TEK GAYEMİZ ÜLKEMİZİN KALKINMASI”

 

Ermetal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener de ziyaretinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti. Bursa’nın endüstriyel özelliğiyle tanınan kadim bir şehir olduğunu dile getiren Gülener, “Bursa’da otomotiv alanında güçlü bir üretim var. Üretimin başından sonuna kadar birçok makine kullanılıyor. Bursa’da bu makineleri üreten önemli sanayicilerimiz bulunuyor.

Ben otomobil tasarımı yapamam, ancak o alanda çalışacak kişilerin vakfımızın eğitim kısmında yetişmesini sağlarım. Burada, makineyi üretebilecek ve kullanabilecek elemanlar yetiştiriyoruz. Yetiştirdiğimiz gençlerimiz, otomotiv, metal şekillendirme ve maksatlı üretimler alanında gerekli makineleri kullanabilirler. Bunları yapmamızdaki tek gayemiz ise vatanımızın kalkınması. Benim vatanıma daha çok hizmet yapma arzum var. ERTEV gibi vakıfların sayısının çoğalmasını çok isterim. Bu konuda isteyen herkese de yardımcı olurum” diye konuştu.

Yıldırım’a 1,5 milyarlık dev kültür merkezi müjdesi

Özel’den gençlere destek mesajı

Enerjide çeşitlilik ve kapsayıcılık vurgusu

Nilüfer’de hizmette vicdan vurgusu

Kuzey Marmara Otoyolu’nda tanker kazası

İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltında

Millet Mahallesi’ne kütüphane projesi

Bursa’da 38 milyonluk çek davasında kritik gelişme

Başkan Şadi Özdemir gençlerle buluştu

BTSO’dan vizyon ve hız mesajı

Oktay Yılmaz: “Orhaneli’ne 7 megavatt’lık GES kuruyoruz”

Kamu görevlilerine bilgi sızdırma operasyonu

Nilüfer’de yılın yazarı Sennur Sezer oldu

İftar sonrası içilen sigaranın zararları...

Uludağ’da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı

Bursa’da çiftçiye 927 bin liralık tohum desteği

Osmangazi Belediyesi’nde yönetim zirvesi

Bozbey’den teravih sonrası tatlı sürprizi

Bursa’da çocuklara doğru araç süren sürücü yakalandı

Bursa’da bugün iftar saat kaçta? Oruç ne zaman açılacak?

Mudanya’da “3 suya 600 TL” iddiası sonrası denetim

MHP İl Başkanı Tekin’den Başkan Özel’e destek

Kestel’e değer katan yatırımlar kamuoyuyla paylaşıldı

Yeni Kestel Belediye yönetimi kendi hikayesini yazıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Avrupa’ya güvenlik çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan nüfus uyarısı

CANLI - Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Bursa’da Doğu Atıksu Arıtma Tesisi’nin kapasitesi 4 kat artırıldı

Bursa’da saç ekimi talebi artıyor: Doğru merkez seçimi neden kritik?

Bayraktar TB3 Baltık Denizi’nde tek uçan hava aracı oldu

Yükleniyor