Eke home Ankaraspor maçının sponsoru oldu!

Ankara’da faaliyet gösteren Eke Home (Vivense Satış Noktası) Firma Sahibi Yiğit Eke, İnegölspor'umuzun Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ankaraspor maçı sponsorluğunu üstlendi.

Eke home Ankaraspor maçının sponsoru oldu!
SPOR 4.09.2021 21:21:00 0

Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile Taraftar Sorumlumuz Mustafa Şeşka, Eke Home (Vivense Satış Noktası) Firma Sahibi Yiğit Eke’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:
“Ankara’da faaliyet gösteren Vivense Satış Noktası Eke Home Firma Sahibi Yiğit Eke, İnegöl ile ticaret yaptığı için ekibimizin deplasman sponsorluğunu üstlenmek istediğini tarafımıza iletti. Böylesine güzide firma sahiplerinin kulübümüze destek vermesi bizleri son derece mutlu ediyor. Kendisine camiamız adına teşekkür ediyorum.”

Eke Home (Vivense Satış Noktası) Firma Sahibi Yiğit Eke ise “Öncelikle ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.  Yıllardır İnegöl’ün mobilyalarını müşterilerimize ulaştırıyoruz. Biz İnegöl’ün ticaretinden oldukça memnunuz. Bu manada İnegölspor’un Ankaraspor maçının sponsorluğunu üstlenmek istedik. Sponsorluğumuz inşallah İnegölspor’a uğurlu gelir. Ben İnegölspor camiasına başarılar diliyorum.”ifadelerini kullandı.