Tarih: 23.09.2015 13:51

Ekonomi Bakanı Zeybekci´den Kurban Bayramı mesajı

Facebook Twitter Linked-in

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Zeybekçi şunları söyledi: "Milli birlik ve beraberliğimizi, huzur ve bütünlüğümüzü hedef alan menfur saldırıların yaşandıği bu gunlerde, milletçe büyük bir imtihandan geçtiğimiz günlere şahitlik ediyoruz. Aziz milletimizin bu çirkin oyunlar karşısında geliştirdiği sabır ve metanet sayesinde manevi dinamiklerimiz daha da güçlenecek, milletçe daha müreffeh ve daha huzurlu bir gelecek için birbirimize daha sıkı bir şekilde kenetleneceğiz. Kardeşliğimize yönelen hain saldırılar karşısında milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle daha güçlü yarınları hep birlikte inşa edeceğiz.

Bu vesileyle mübarek gün ve geceler, milli ve dini bayramlarımız milli birlik ve bütünlüğümüzün sigortası olan müstesna zaman dilimleridir.

Ülkemizin doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde, her bir güzel şehrinde, Sinop´tan Antalya´ya, Edirne´den Kars´a, milletçe kenetlenmenin ve tek vücut olmanın, yardımlaşma ve dayanışmanın, manevi lezzetleri hep birlikte tatmanın ve insanı insan yapan değerlerin zirve noktalara taşındığı bu mübarek günlerin kıymetini idrak ederek, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara erişmeyi temenni eder, vatan toprağının her bir noktasında kardeşliğe ve sevgiye kucak açan bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayram´nı en içten duygularımla tebrik ederim." 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —