Tarih: 30.12.2017 12:29

EKONOMİNİN KAHRAMANLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl 44.sü düzenlenen ekonomiye değer katanlar ödül töreni, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu´nun katılımıyla gerçekleşti. Bu yıl gerçekleştirilen törende 8 ayrı kategoride ödüller sahiplerini buldu.

Gelir vergisi, kurumlar vergisi, ihracat, inovasyon, istihdam, dönüşüm ve fark oluşturanlar, en fazla Ar-Ge çalışması yapan KOBİ´ler ve sektör liderleri kategorilerinde 87 ödül dağıtıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın selamlamasının ardından konuşan Bursa Valisi İzzettin Küçük ise 15 Temmuz hain darbe girişiminin etkilerine rağmen işadamlarının bunu iyi atlattığını belirtti.

Programa katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu da Türkiye´nin siyasi ve ekonomik olarak baskı altına almaya çalışanları son çeyrekte ekonomideki 11,1 oranıyla dünyada en hızlı büyüyen ülke olabilmesiyle cevap verdiğini belirtti.

Türkiye´nin dünyada en fazla insani yardım yapan ülkelerin başında geldiğini anlatan Çavuşoğlu, yine Türkiye´nin Afrika´nın gönlünü fethettiğini bu sebeple alternatif pazarların önünün açıldığına dikkat çekti.


Konuşmaların ardından 8 ayrı kategoride 87 ödül dağıtıldı.


/kanal16haber.com/2017-12/30/165301472b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —